Vsi se z leti spreminjamo, pravi igralka. Foto: EPA
Vsi se z leti spreminjamo, pravi igralka. Foto: EPA

45-letna ameriška igralka se je po dolgem času pojavila v javnosti na podelitvi nagrad

Elle Women. Tabloidi so naslednji dan z njenimi fotografijami polnili naslovnice in se spraševali, kako to, da ima popolnoma gladko čelo, drugačne obrvi, večje oči in ožji obraz.

Renée se za opazke najprej ni zmenila, ko pa je videla, da vprašanja ne bodo polegla, dokler zadeve sama ne komentira, je podala preprosto razlago: "Ljudje me ne poznajo kot 40-letnico."

"Veseli me, da ljudje menijo, da sem videti drugače, saj tudi živim drugačno življenje, zdravo in srečno, bolj izpopolnjujoče življenje, tako da me veseli, če se to vidi tudi navzven," je povedala Zellwegerjeva.

Meni, da so komentarji o njenem videzu neumni, saj se vsak z leti spreminja, ljudje pa morda še vedno pričakujejo njeno podobo iz let, ko je slovela kot Bridget Jones. "Ljudje me ne poznajo tako zdrave. Morda sem videti drugače. Kdo pa se ne spremeni z leti? Sem drugačna. Sem srečna," je še dodala igralka.

Renée se je morala za vlogo Bridget Jones (dvakrat) precej zrediti in zaradi tega je postala obremenjena s svojim videzom. Po vsakem snemanju je tako veliko telovadila in hujšala. Priznala je, da takšen življenjski slog ni bil najbolj zdrav, prav tako si je premalo časa vzela zase, za ljubezen in počitek. Zdaj se počuti dosti bolje, ali sta le zdrav življenjski slog in srečna zveza z glasbenikom Doylom Bramhallom "kriva" za njen drugačen videz, pa naj presodi vsak sam.