Danes zvezdnici zelo dobro sodelujeta. Foto: Reuters
Danes zvezdnici zelo dobro sodelujeta. Foto: Reuters

"Tako navdušena sem bila, da sem začela drgetati," je opisala trenutke pred pogovorom s svojim idolom. "Sestra me je vprašala, ali sem v redu, saj sem bila videti grozno," je povedala za Independent. "Bilo mi je slabo in mislila sem, da bom bruhala."

"Takrat je prišla Madonna, osvetljena z lučmi z vseh strani. Pozdravila sem jo in jo vprašala, kako je." Toda Madonna je navdušeno glasbenico s svojo repliko presenetila. "Ali lahko poklekneš, da osvetlitev ne bo uničena?"

Rita Ora se zaradi tega dejanja ne obremenjuje
25-letna glasbenica je z veseljem ugodila prošnji in tako sta se pogovarjali, medtem ko je Rita Ora klečala na tleh. "Ali lahko verjamete? Toda to je Madonna in ona lahko počne vse, kar se ji zljubi. Klečanje na tleh me sploh ni motilo," je dodala.

Ora pravi, da se ne obremenjuje s tem, kaj bodo ljudje mislili o tem dejanju. "Ljudje bodo vedno obsojali. Vem, kdo sem jaz, kdo so moji oboževalci in dobro poznam glasbo, ki jo prodajam. Vem, česa si želim, in počela bom tisto, kar mi je všeč."

Očitno je med pogovorom naredila dober vtis, saj jo je pozneje Madonna prosila, da postane obraz njene kolekcije oblačil Material Girl.