Robbie je zase in za Aydo kupil podeželski dom v Angliji, a sta se pozneje raje vrnila v svoje razkošno domovanje na Beverly Hillsu, saj jima tamkajšnje vreme bolj ustreza. Foto: EPA
Robbie je zase in za Aydo kupil podeželski dom v Angliji, a sta se pozneje raje vrnila v svoje razkošno domovanje na Beverly Hillsu, saj jima tamkajšnje vreme bolj ustreza. Foto: EPA
Otok Santa Catalina je priljubljena izletniška točka ameriških mladoporočencev, nekoč pa so se tam zbirali slavni in bogati. Foto: The Travelen

36-letni pevec, ki se je pred kratkim spet pridružil skupini Take That, naj bi prihajajoči konec tedna "na intimnem obredu" sklenil zakonsko zvezo z 31-letno televizijsko igralko Fieldovo, poroča britanski časopis Sun. Par je bil glede poroke zelo skrivnosten, družini in prijateljem sta o svojih načrtih povedala šele prejšnji teden.

Neki vir je za Sun povedal: "Trudila sta se, da bi bil seznam gostov na poroki čim krajši, tistim nekaj srečnežem, ki so povabljeni, pa sta razkrila le nekaj podrobnosti o obredu." Robbiejeva priča naj bi bil njegov najboljši prijatelj Jonathan Wilkes.

Obred naj bi se zgodil na otoku Santa Catalina, ki je od Los Angelesa oddaljen 32 km. Gostje so dobili navodila, naj se v malem pristanišču zberejo v soboto zjutraj, nato pa jih bo trajekt odpeljal na otok, ki je sicer zelo priljubljen med ameriškimi mladoporočenci, nekoč pa je veljal za pribežališče hollywoodskih zvezdnikov.

Po 15 letih nazaj v Take That
Kot je znano, je Williams leta 1995 zapustil Take That, fantovsko skupino, ki je vladala britanskim lestvicam v 90. letih. Nato se je zapletel v številne romance z drugimi popzvezdnicami in hollywoodskimi igralkami, hkrati pa je imel uspešno glasbeno solokariero. A ni manjkalo niti težav z mamili in drugih osebnih bojev, ki pa jih je Robbie, kot kaže, le premagal. Fieldovo je spoznal leta 2006, za roko pa jo je malo za šalo, malo zares zaprosil novembra lani v neki avstralski radijski oddaji.

Novice o poroki so prišle le nekaj tednov po Williamsovem oznanilu, da se vrača v Take That, ki naj bi na skrivaj snemali novi album, za katerega je izid predviden novembra letos. A preostali člani skupine po poročanju britanskih tabloidov na Robbiejevo poroko ne pridejo, saj so menda že pred prejemom vabila izdelali počitniške načrte s svojimi družinami.