Že kar nekaj časa se je govorilo, da se Robbie želi vrniti v skupino. Foto: EPA
Že kar nekaj časa se je govorilo, da se Robbie želi vrniti v skupino. Foto: EPA

Že jeseni, predvidoma oktobra, bosta skupaj z (nekdaj) največjim sovražnikom Garyjem Barlowom izdala promocijski video za njun skupni singel z naslovom Shame.

Kot poroča britanski rumeni časnik The Sun, bo video parodija na gejevsko romanco Gora Brokeback (Brokeback Mountain), s čimer se bosta glasbenika simbolično spomnila tudi vzponov in padcev v njunem "razmerju".

Album bo na policah pred božičem
Williams naj bi sicer že pred časom podpisal pogodbo o sodelovanju z nekoč izjemno uspešno fantovsko zasedbo, a le za eno leto. V tem času bo združena peterica (poleg Robbieja in Garyja še Mark Owen, Howard Donald in Jason Orange) izdala album (na police bo menda prišel pred božičem), nato pa se bo podala še na veliko turnejo po Evropi, ki bo predvidoma trajala do konca poletja 2011.

Neki neimenovani poznavalec britanskega glasbenega prizorišča je za Sun razkril, da lahko uradno izjavo o združitvi skupine Take That javnost pričakuje proti koncu poletja, le malo pred izidom singla Shame.

S spodnjimi videospoti pa se lahko za nekaj minut vrnete v preteklost, v čas, ko so bili Take That na vrhuncu svoje slave. Se lahko ta kdaj ponovi?

Babe

Pray
Everything Changes
Relight My Fire
Back For Good
Could It Be Magic
Promises