Gosling se je s 17 let starejšo Bullockovo (levo) spoznal na snemanju filma Številke za umor, z dve leti starejšo McAdamsovo pa na snemanju romance Beležnica. Foto: EPA
Gosling se je s 17 let starejšo Bullockovo (levo) spoznal na snemanju filma Številke za umor, z dve leti starejšo McAdamsovo pa na snemanju romance Beležnica. Foto: EPA
Goslinga kritiki hvalijo tudi za zadnjo vlogo, v romantični komediji Ta nora ljubezen. Foto: Kolosej

To sta bili njegovi stanovski kolegici Sandra Bullock (47) in Rachel McAdams (32).

"Imel sem dve najboljši punci vseh časov. Nobene nisem spoznal, ki bi ju lahko prekosila," je 30-letni zvezdnik aktualne filmske uspešnice Ta nora ljubezen (Crazy Stupid Love) za britanski časnik The Times povedal o Bullockovi (s katero je hodil med 2002-2003) in McAdamsovi (par sta bila med 2004-2008).

Oskarjevski nominiranec trdi, da je za razpad njegovih zvez kriv - Hollywood. "Šovbiznis je krivec. Ko sta oba človeka v šovbiznisu, je preveč šovbiznisa. Vzame vso svetlobo, tako da ne more rasti nič drugega," je povedal igralec, ki so ga med drugim povezovali z Blake Lively, Michelle Williams, Olivio Wilde in Kat Dennings.

Trenutno na prvem mestu film
Gosling kljub temu očitno še ni vrgel puške v koruzo, saj so ga paparaci nedavno ujeli v Disneylandu, kjer se je z roko v roki sprehajal s 37-letno Evo Mendes. Par se je med turo po tematskem parku nemoteno poljubljal in objemal.

Gosling je za The Times sicer potrdil, da trenutno je "v resni zvezi", a je to film. "Filmu dajem prav toliko kot poroki," je dejal.
"Rad bi delal otroke, a jih ne, zato delam filme. Ko bom spoznal katero, se mi zdi, da ne bom mogel početi obojega, in to me ne moti. Filme bom delal, dokler ne začnem delati otrok. Nimam pa nobene ideje, kdaj se bo zgodila predaja."
Vse bolj zaželenega Goslinga bomo letos lahko gledali še v neodvisnem filmu Drive in v Marčevih idah Georgea Clooneyja.