Severina se ne namerava prerekati prek medijev. Foto: BoBo
Severina se ne namerava prerekati prek medijev. Foto: BoBo

V pogovoru za srbski Blic je dejal, da je Severina prava diva in da zato njun sin trpi. Pravi, da je komunikacija s pevko nemogoča in da Seve ne dopušča niti najmanjših odstopanj od odločitve sodišča, kar pomeni, da se mora mali Aleksandar včasih v dveh dneh veliko časa preživeti na poti.

Marca letos je zagrebško sodišče hrvaški pevki podelilo skrbništvo nad sinom in odločilo, da lahko oče z njim preživi le dva konca tedna na mesec ter da mora mesečno zvezdnici plačevati skoraj 2.000 evrov preživnine. Milan je takrat odločitev sprejel brez pritožbe, zdaj pa pravi, da bi s sinom rad preživel več časa.

Predvsem misli na dneve, ko je Severina zaposlena, dveletni sin pa je namesto pri njem v varstvu pri varuški: "Pred kratkim je bila diva sedem dni v Braziliji, otrok je bil v tem času štiri dni z mano, tri dni pa z varuško. Ali ne bi bilo bolje, da je otrok z očetom, če imam takrat čas? Nič nimam proti odločitvi sodišča, samo želim biti s sinom, ko je ona zasedena, vendar ona tega ne dovoli, čeprav nikoli ni povedala, zakaj ne."

Srbski podjetnik je že pred časom (pred odločitvijo sodišča) prek medijev sporočil, da lahko otroka vidi le takrat, ko to dovoli Severina, in samo pod njenimi pogoji. "To ne sodi ne v starševstvo ne v enakopravno vzgojo otroka, temveč v privolitev postavljenim pravilom, ki se postavljajo zaradi drugih interesov in ne interesov otroka, da odrašča v prisotnosti obeh staršev."

Priljubljena pevka se niti takrat niti zdaj na obtožbe ni odzvala. Njen predstavnik za odnose z javnostmi Tomislav Petrović je sporočil le, da tega tudi v prihodnosti ne namerava javno komentirati.