Varuška malega Aleksandra je hrvaški pevki potožila, da je v zagrebškem parku, kjer se z otrokom pogosto igrata, večkrat opazila sumljive moške, ki so fotografirali fantka. Foto: BoBo
Varuška malega Aleksandra je hrvaški pevki potožila, da je v zagrebškem parku, kjer se z otrokom pogosto igrata, večkrat opazila sumljive moške, ki so fotografirali fantka. Foto: BoBo

Pevka je vajena, da jo paparaci spremljajo na vsakem koraku, vendar pa je imela vsega dovolj, ko so se spravili nad njenega dveletnega sina.

Hrvaški Jutarnji list poroča, da je Severina na policijo podala prijavo po tem, ko ji je njena varuška razkrila, da je že večkrat opazila, kako jo spremljajo neznani moški, ki želijo fotografirati malega Aleksandra. Pevka se je najprej odzvala tako, da je svojega dolgoletnega menedžerja Tomico Petrovića prosila, naj fotografira sumljive moške. Ko pa jih je Petrović želel fotografirati, so ga moški opazili in si pokrili obraze, eden izmed njih pa je tudi brcnil v menedžerjev avtomobil.

Severina se je zato obrnila na policiste, ki so enega izmed "fotografov" že odkrili, pridržali in zaslišali, a so ga kmalu tudi izpustili na prostost. Gre za nekdanjega policista, ki se je zagovarjal, da je bil v parku, kjer se varuška večkrat igra z Aleksandrom, po naključju in da ni fotografiral malčka. Njegovih sokrivcev še niso razkrili, zato o dogodku tudi ne želijo dati podrobnejših informacij. Preiskovalci menijo, da glede na to, da očividci pri Severininih zasledovalcih niso opazili profesionalne fotografske opreme, ne gre za novinarje. Sporočili so še, da vseeno ne želijo prehitro delati sklepov o tem, ali je res šlo za kaznivo dejanje, se pa strinjajo, da se je Severina odzvala pravilno, ko je zadevo predala policiji.

Aleksandar je sicer pevkin edini otrok, ki je bil rojen v zvezi s srbskim podjetnikom Milanom Popovićem. Severina in Milan sta se spoznala na praznovanju njegovega rojstnega dne decembra leta 2010, oktobra 2012 pa je zvezdnica javno razkrila, da sta se z Milanom razšla.