Mali Ace Knute je konec junija razveselil Jessico Simpson, ki pa si zdaj želi predvsem poroke. Foto: EPA
Mali Ace Knute je konec junija razveselil Jessico Simpson, ki pa si zdaj želi predvsem poroke. Foto: EPA

33-letna pevka, ki se je 30. junija razveselila rojstva sinčka, je namreč že maja 2012 rodila hčerko Maxwell, nato pa že čez nekaj tednov spet zanosila. Tokrat je odločena, da se to ne sme zgoditi, vsaj dokler se ne poročita.

Jessica si namreč nadvse želi poroke, a poročni načrti so morali na stranski tir prav zaradi njenih nosečnosti. Z Ericom Johnsonom sta zaročena že od leta 2010, pred oltar jima še ni uspelo priti, Jessica pa je zdaj odločena, da bo naslednji korak v njenem življenju zagotovo poroka.

Jessica velja za nenasitno
Ericu je zato pojasnila, da se bosta izogibala spolnim odnosom, "da ju ne bi morebiti spet kaj presenetilo".

A on se zaradi te prepovedi ne razburja preveč, saj je prepričan, da ne bo dolgo veljala: "Eric se je ob njeni zahtevi neznansko zabaval, saj je prav Jessica tista, ki slovi po svojem nenasitnem libidu," je njun prijatelj povedal za revijo OK!. "Kar vprašajte njenega nekdanjega fanta Johna Meyerja," je v šali dodal.

Pojasnil je še, da si Jessica sicer želi še otrok, saj neznansko uživa v materinski vlogi, še posebej pa v blaženem stanju. "Takrat je polna hormonov, ki jo osrečujejo," je dodal.

Od pevske k oblikovalski karieri
Plavolaska ima sicer polne roke dela tudi s svojo kariero modne oblikovalke - še v visoki nosečnosti je budno nadzirala fotografiranje s svojo sestro Ashlee v glavni vlogi. 28-letna Ashlee je namreč privolila, da bo postala obraz nove modne kolekcije za letošnjo jesen, ki jo je oblikovala njena starejša sestra.

Fotografije je na nekem kalifornijskem ranču posnela Ellen von Unwerth, Jessica pa bo jesensko kolekcijo predstavila konec meseca.