NCIS-ovega Tonyja DiNozza je razveselil krepak sinček. Foto: EPA
NCIS-ovega Tonyja DiNozza je razveselil krepak sinček. Foto: EPA

"Lepa Bojana je danes, na najpomembnejši dan v tednu, rodila 4,5-kilogramskega Liama Weatherlyja," je v torek tvitnil 44-letni igralec, ki že 11. sezono upodablja agenta Tonyja DiNozza v CBS-ovi seriji NCIS: Preiskovalci na delu, ta pa je seveda v ZDA na sporedu prav ob torkih.

Par, ki se je poročil leta 2009 in ima že leto in pol staro hčerko Olivio, je novico o veselem pričakovanju novega naraščaja sporočil aprila letos, takrat pa je Weatherly dejal tudi, da že pridno izbirata imena, ki so povezana z njunimi koreninami.

"Jaz sem Irec, Bojana pa je Srbkinja. Pogovarjava se tudi o nekaterih bolj tradicionalnih imenih iz držav, od koder prihajava," je priznal. Nazadnje je torej zmagal Liam, tipično irsko ime.

Poročen z Amelio in zaročen z Jessico
Weatherly ima sicer že 17-letnega sina Augusta iz prejšnjega zakona z Amelio Heinle, zvezdnico televizijske limonade Mladi in nemirni.

Ločila sta se leta 1997, preden pa se je zaobljubil Bojani, se je Michael grel tudi v objemu svoje soigralke v seriji Temni angel, 12 let mlajše Jessice Alba. Bila sta celo zaročena, Weatherly jo je zaprosil na njen 20. rojstni dan, a sta se po treh letih razmerja razšla.