Da sta par, se je začelo v javnosti šušljati decembra 2011, aprila letos pa sta razglasila tudi zaroko. Foto: EPA
Da sta par, se je začelo v javnosti šušljati decembra 2011, aprila letos pa sta razglasila tudi zaroko. Foto: EPA

60-letni sin nekdanjega ameriškega senatorja Roberta Francisa "Bobbyja" Kennedyja, ki je prav tako kot njegov starejši brat John F. Kennedy umrl pod streli atentatorja, je pred oltar popeljal 48-letno zvezdnico humoristične serije Curb Your Enthusiasm (Nikar tako živahno), zanj pa je to že tretji zakon.

S prvo ženo Emily Black ima dva otroka, štiri pa z drugo ženo Mary Richardson Kennedy, ki je maja 2012 - dve leti po ločitvi - naredila samomor. Tudi Hinesova je že bila poročena in ima 10-letno hčerko Catherine Rose.

Ko se srečata dve veliki družini
Robert mlajši in Cheryl sta se poročila med vsakoletnim tradicionalnim srečanjem Kennedyjevega klana, pod šotorom, ki je nekoč pripadal JFK-ju in njegovi ženi Jackie. Poleg Kennedyjevih so bili med svati tudi znani obrazi, kot so ameriški senator Ed Markey, njen "filmski mož" Larry David, igralka Julia Louis-Dreyfus, komik Kevin Nealon in igralec Ed Begley, pa tudi številni člani Cheryline družine.

"Smešno je bilo videti ti dve družini, kako prihajata skupaj, prisrčen prizor. Kennedyjevi so velika družina, tudi sama prihajam iz take, zdelo se je tako naravno," je povedala nevesta, ki je nosila poročno kreacijo Romone Keveza, poroča revija People.