Sandra je prvič razkrila svojo povečano družino. Foto: People
Sandra je prvič razkrila svojo povečano družino. Foto: People
Postavni Bryan Randall je včasih delal kot maneken, iz nekdanje zveze pa ima eno odraslo hčerko. Foto: Facebook

"Ko pogledam Lailo, nikakor ne dvomim, da je točno tu, kjer bi morala biti," je povedala za revijo People. "Lahko vam povem, da sta točno prava otroka stopila v moje življenje ob točno pravem času." Kot je še povedala, je bil Louis tisti, ki je pripomogel k odločitvi, da posvoji še enega otroka. "Moja družina je mešana in raznolika, zmešana, ljubeča in razumevajoča. To je družina."

Govorice o novi posvojitvi so začele krožiti že konec septembra, ko so jo opazili nositi otroka v losangeleško bolnišnico Cedars-Sinai. "Vse skupaj se zdi, kot da bi bil v programu za zaščito prič. Nevede nama je sledil fotograf in posnel fotografijo. Naslednji dan sem izvedela, da fotografijo Laile ponujajo na prodaj vsem svetovnim medijem. Obljubila sem in se pravno zavezala, da jo bom varovala pred takimi zadevami, pa sem morala ponovno loviti odvetnike in jih moledovala, naj jo obvarujejo."

Oba posvojila v ZDA
Še konec oktobra je Bullockova v intervjuju z AP-jem zanikala, ko jo je novinar povprašal o posvojitvi. "V mojem gospodinjstvu je samo en posvojen otrok in ime mu je Louis. Če bi imela še enega, bi že vsi vedeli zanj. Bila bi jasna in glasna in bi povedala, da sem ponovno posvojila," je dejala.

Tako Lailo kot Louisa je Bullockova posvojila v ZDA - Laila je odraščala pri rejnikih v Louisiani, celoten proces posvojitve pa je bil dolgotrajen, saj se je morala preplašena deklica nove družine najprej zelo počasi privaditi. "Vedela sem, da je prestrašena, in vse, kar sem si želela, je, da ve, da ne jaz ne Louis ne greva nikamor."

Fanta sprva najela kot fotografa
Louisa je Bullockova posvojila leta 2010, kmalu potem, ko se je razšla s svojim možem, izdelovalcem motorjem Jessejem Jamesom, ko so na dan prišli vsi njegovi skoki čez plot. Po letih samskega življenja je zvezdnica filmov Gravitacija, Hitrost in Snubitev letos le našla novega srčnega izbranca, fotografa in nekdanjega manekena Bryana Randalla.

Par se je spoznal, ko je Bullockova januarja najela 49-letnega Randalla za fotografiranje Louisove rojstnodnevne zabave. Randall je tudi posnel ekskluzivne fotografije male Laile za zadnjo številko revije People.

"Sandra je pametna in se je iz celotne zadeve z Jessejem naučila veliko," je za Us Magazine povedal neki znanec. "Ne potrebuje moškega, da bi jo dopolnjeval, ampak če se ujema z njim, kot se z Bryanom, jo razmerje dela boljšo."

Bullockova si z zgodbo o svoji posvojitvi želi predvsem osvetliti problematiko rejniških otrok v ZDA - trenutno jih je po državi v reji kar 415.129.