Taylor porotniki niso mogli prehvaliti. Foto: Reuters
Taylor porotniki niso mogli prehvaliti. Foto: Reuters

Taylor Swift se v nedeljo ni udeležila podelitve MTV-jevih nagrad VMA v New Yorku in takoj sprožila govorice, da se je prireditvi izognila zaradi spora s Kanyejem Westom. A izkazalo se je, da je v veliko jabolko ni bilo, ker se je morala dan pozneje kot članica porote v primeru ugrabitve in posilstva zglasiti v Nashvillu.

Taylor ne bi mogla biti objektivna
Čeprav je pevka na sodišče prišla, je sodnika po poročanju The Independenta prosila, če jo lahko dolžnosti porotnice v tem primeru oprosti, saj ne bi mogla biti objektivna.

"Sodnika je prosila, naj jo izloči iz porote, saj jo kmalu čaka sojenje v Denverju, kjer toži oboževalca, ker jo je zgrabil za zadnjico," je povedal javni tožilec Ken Whitehouse. Sodnik je njeni prošnji ustregel, Taylor pa je dodala, da bi z veseljem služila kot članica porote, če bi bil primer drugačen.

Preden je zapustila sodišče, je ustregla preostalim porotnikom in se z njimi fotografirala ter jim delila avtograme. Član porote Bryan Merville se je z zvezdnico slikal zaradi svojih hčerk, ki sta njeni veliki oboževalki. "Čeprav je zelo slavna, ne bi mogla biti prijaznejša. Vzela si je čas prav za vsakega," je dodal po srečanju s Taylor.