Morgan in Bode sta se zaročila po treh mesecih poznanstva. Foto: Instagram
Morgan in Bode sta se zaročila po treh mesecih poznanstva. Foto: Instagram
Morgan na družbenih omrežjih deli tako rekoč vse. Foto: Instagram

"Lepo bi bilo ostati doma, a morda je bolje, da se držim načrta in ostanem blizu svoji drugi polovici," je zapisala 25-letna profesionalna igralka odbojke na svojem profilu na Twitterju dan po tem, ko je javnosti sporočila, da je splavila. Miller je imel v Avstriji sponzorske obveznosti, zato sta se zakonca še pred slovitimi tekmami na Streifu ustavila za en dan v Kitzbühelu, kjer sta preživela terapevtski večer, če gre sklepati po zapisu na Morganinem blogu.

V San Diego sta se vrnila po le treh dneh in si tekem, na katerih je pred leti slavil tudi danes 35-letni Miller, ne bosta ogledala v živo.

Morgan je po prihodu domov zapisala, da je bilo zabavno oditi stran od vsega in da je večino časa tako ali tako preživela v postelji. "Ta proces ni bil le čustveno, ampak tudi fizično izčrpavajoč in strašljiv. Nekajkrat sem se prepričala, da umiram. Zdelo se mi je, da ta proces nikakor ni normalen. No, pa je," je gospa Miller zapisala o okrevanju po splavu.

Nazaj v normalo
Po nekaj bolečih dneh sta se z Bodejem odločila, da je treba "živeti naprej, se zabavati in drug drugega spravljati v smeh". Odšla sta v gostilnico Žametna soba z "obupno hrano", zatem pa še v majcen bar, kjer je Bode Morgan naučil igrati biljard, ob tem pa sta kar precej popila in divje plesala, osamljena na plesišču. "Mislim, da sva vse odgnala stran," piše Morgan, ki očitno še nikdar ni doživela norije, ki jo Bode budi med smučarskimi oboževalci.

Morgan je na enem izmed prejšnjih blogov tudi razkrila kar nekaj podrobnosti iz zakonskega življenja. "Kot večina ljudi ve, so bili zadnji meseci ... NORI! Vznemirljivi, a nori. Vse se je začelo, ko sem spoznala ljubezen svojega življenja. In sva se poročila. Zanosila. Kupila hišo. Preselila na ladjo in potujeva brez prestanka, skupaj še z veliko drugimi stvarmi, ki niso tako krasne in ob katerih se mi, čisto iskreno, trga srce."

Lepa svetlolaska nato izda, da so bile njune zaobljube pogosto na preizkušnji, da pogosto kričita drug na drugega, se ignorirata, celo s hrano sta se že obmetavala in se psovala. Najhujši prepiri se pojavljajo zaradi povsem banalnih stvari, npr. kdo bo počistil za mačko ali katero nogometno tekmo bosta gledala. "A kar dela vse te grozne trenutke tako neznatne, je, da sva vsemu kos. Večja ko je težava, bolj stopiva skupaj kot eno in bolje se spoprijemava s situacijo," je še zapisala.

Bode je Morgan spoznal maja prek skupnega agenta. Avgusta sta se že zaročila, oktobra poročila, decembra pa oznanila, da sta v veselem pričakovanju. Po 11 tednih je imela spontani splav. Miller sicer že ima otroka, štiriletno hčerko Daicey iz zelo kratke zveze z neko Kalifornijčanko, zdaj pa mu očetovstvo pripisuje še neka druga Američanka, ki naj bi zanosila maja.