Bode in Morgan sta usodni 'da' dahnila le dva tedna po zaroki. Zaročila pa sta se po pol leta poznanstva. Foto: Twitter Morgan Miller
Bode in Morgan sta usodni 'da' dahnila le dva tedna po zaroki. Zaročila pa sta se po pol leta poznanstva. Foto: Twitter Morgan Miller
Mladoporočenca sta orkan Sandy preživela v Bodejevem rojstnem New Hampshiru. 'Orkan Sandy in @MillerBode gresta dobro skupaj. Tako nor človek,' je zapisala Morgan ob fotografiji Bodeja med nevihto. Foto: Twitter Morgan Miller

25-letna Morgan je bila navdušena nad Avstrijo in je hvalospeve naši severni sosedi pela tudi na Twitterju in svojem blogu, ki ga redno osvežuje.
"Kako je lepo tu, zlahka se vidim, da bi tu živela," je pisala ob instagramiranih fotografijah zasneženih alpskih prelazov in razgledih na jesensko pokrajino iz njunega elitnega hotela in centra dobrega počutja v Söldnu.

In še: "Sölden je prav mogoče eden najlepših krajev, kar sem jih kadar koli obiskala. Ko gledam nazaj na najino potovanje, ga lahko vidim samo kot pretirano dramatizirano ljubezensko zgodbo. Morda zato, ker kot mladoporočenka očitno romantiziram vsak dogodek. Bode me je naučil spet smučati, igrala sva odbojko z drugimi člani ameriškega moštva in jedla sva toliko 'wiener schnitzlov', kot sva jih lahko dobila."

Poroka na jahti
Sölden je bil za mladi par neke vrste poročno potovanje, saj sta Morgan in 10 let starejši Bode usodni "da" dahnila na začetku oktobra na njegovi jahti, zasidrani v pristanišču v San Diegu v Kaliforniji.
Edini svat na poroki je bila njuna mačka Harper, poročno torto je spekla Morganina najboljša prijateljica Camilla, sicer žena slovenskega plavalca Damirja Dugonjića, poročni šopek pa je bil Bodejevo delo.

Nekaj tednov po poroki, ki jo sicer že enkrat poročena Morgan opisuje kot "najpopolnejši poročni dan vseh časov", je svetlolasa lepotica zdaj objavila še nekaj fotografij svojega velikega dneva.
Ob tem je še zapisala, da je rahlo obsedena s svojim novim imenom (Morgan Miller), ki da lepo zveni, "preprosto in sofisticirano" in da jo spominja na Mariso Miller (ameriški supermodel, op. a.).

V spodnji galeriji nekaj fotografij s poroke in iz Söldna, ki jih je Morgan objavila na svojem profilu na Twitterju.