Lovatova je svoj čas veljala za vzornico mladih gledalcev Disneyjevega kanala. Nato pa se je preusmerila v glasbene vode. Foto: Reuters
Lovatova je svoj čas veljala za vzornico mladih gledalcev Disneyjevega kanala. Nato pa se je preusmerila v glasbene vode. Foto: Reuters

"Dovolj mi je petja, stresa in pritiska z vseh strani. Nič nima več smisla. Raje se bom ukvarjala z dobrodelnostjo," je dejala Demi Lovato. Njeni oboževalci pa upajo, da to ni njena končna odločitev.

"Veselim se leta 2017. Vzela bom odmor od glasbe in žarometov. Nisem prava za ta posel in medije," je tvitnila. Nekdanja Disneyjeva zvezdnica se je širši javnosti predstavila kot igralka v seriji Barney & Friends. Potem pa so sledile vloge v različnih televizijskih serijah. Med letoma 2013 in 2014 je bila žirantka v šovu X Factor.

Znano je, da se pevka vsak dan bojuje z bipolarno motnjo in tako z javno stigmatizacijo in obsojanjem. Pred kratkim je kupila del rehabilitacijskega centra v Los Angelesu, v katerem se je tudi sama zdravila od alkoholizma, odvisnosti od drog, depresije in bulimije.

Demi Lovato je nova v seriji mladih zvezdnic, ki se umikajo iz oči javnosti. Za podobno odločitev se je odločila ameriška igralka in pevka Selena Gomez. Ta odhaja na odmor zaradi paničnih izpadov in anksioznih motenj, ki jih pripisuje svoji avtoimunski bolezni - sistemskemu eritematoznemu lupusu.