George in Stacy naj ne bi imela veliko skupnega. Foto: EPA
George in Stacy naj ne bi imela veliko skupnega. Foto: EPA
Na podelitvi oskarjev. Foto: EPA

Kot so za Us Weekly zaupali neimenovani viri, je bilo razmerje že nekaj mesecev na precej trhlih tleh. "Že nekaj časa je zveza počasi razpadala," je povedal neki znanec. "Stacy je vedela, da George ni moški, s katerim bi se lahko ustalila."

Po navedbah drugega vira odločitev za razhod ni bila lahka: "Stacy in George sta v zadnjih tednih nenehno razpravljala o tem. To ni bila enostranska odločitev. Nobeden ni pustil nikogar. Pogovorila sta se in spoznala, da je bolje, da gresta narazen."

Glavna težava naj bi bila, da nista bila dolgo v isti državi. "Oba delata in se nista videla. Ne moreš imeti zveze z nekom, ki ga ne vidiš," je povedal vir. Nobeden od njiju naj razhoda ne bi obžaloval, saj se dobro zavedata, da je tako najbolje.

"Malo skupnega"
52-letnega oskarjevca ter 33-letno voditeljico in nekdanjo profesionalno rokoborko so prvič povezali skupaj julija 2011. Kmalu je par postal neločljiv in se je redno skupaj udeleževal premier, podelitev nagrad in drugih odmevnih dogodkov.

Govorice o razhodu so se prvič sicer pojavile že lani jeseni, potem ko sta poletje preživela na Clooneyjevi posesti ob jezeru Como v Italiji. Igralčevi predstavniki so novico takrat zanikali.

Keiblerjeva je sicer Cloooneyja spremljala na njegovih zadnjih premierah (z Benom Affleckom in Grantom Heslovom je soproduciral oskarjevskega zmagovalca Argo), vendar sta se po navedbah virov počasi oddaljevala.

"Nimata veliko skupnega,"
je neki znanec povedal marca. "Ona rada hodi ven in se zabava. Razlika v letih se je čutila." Spet drugi pa je napovedal, da je razhod neizogiben in da gre le še vprašanje časa.

Da je konec, je dalo misliti tudi praznovanje 4. julija, ki sta ga Clooney in Keiblerjeva preživela vsak na drugem koncu sveta. Clooney je dopustoval s kolegi v svoji vili v Comu, Stacy pa je na svojem Instagramu objavljala fotografije z zabave v Malibuju.
Dolg seznam trofej
Pred Stacy je bil Clooney dve leti v zvezi z italijansko starleto Elisabetto Canalis, sicer pa je njegov seznam bivših skoraj tako dolg kot njegova filmografija. Poročen je bil enkrat, pred davnimi 20 leti, z igralko Talio Balsam.
Njegovo posteljo so med drugim grele zdajšnja soproga Johne Travolte Kelly Preston, igralki Renée Zellweger in Krista Allen, francoska voditeljica Céline Balitran, britanski model Lisa Snowdon in resničnostna zvezdnica Sarah Larson. Ob tem pa se nekdanji najbolj seksi moški revije People nenehno otepa govoric, da ima v resnici raje moški spol.