Ne, nista šla narazen. Foto: EPA
Ne, nista šla narazen. Foto: EPA
Stacy Keibler
Stacy je nekdanja zvezdnica ameriške rokoborbe. Foto: EPA

Po tabloidih so zaokrožile govorice, da je igralcu, režiserju in humanitarnemu delavcu Georgeu Clooneyju propadla še ena zveza. S privlačno plavolasko Stacy Keibler, nekdanjo profesionalno rokoborko, sta bila par od poletja leta 2011, torej že skoraj dve leti. In še vedno sta, je dejal njun prijatelj in zavrnil namige o razhodu.

Poroka in otroci?
33-letna rokoborka in 51-letni igralec naj bi se domnevno hudo sprla zaradi različnih pogledov na njuno prihodnost - ona naj bi si želela prstan in družino, on ne enega ne drugega niti slišati ne želi.

Toda po poročanju New York Posta v teh besedih ni niti zrna resnice, saj je parček še vedno "trdno skupaj". Stacy je svojega izvoljenca spremljala na številnih nedavnih podelitvah nagrad, ki so vrh dosegle s podelitvijo oskarjev konec februarja. Tudi po oskarjevski rdeči preprogi sta se sprehodila skupaj, nato pa je Stacy odpotovala še v Berlin, da bi lahko bila ob Georgeu, ki v Nemčiji snema svoj novi film, dramo The Monument’s Men.

Mediji sicer pogosto pišejo o njuni precejšnji starostni razliki, ki znaša 18 let, pa tudi o tem, da bi Georgeu bolj ustrezalo nekoliko mirnejše dekle, ki si ne bi želelo vsak večer ven na eno izmed zabav in tako uživalo v pozornosti paparacev.

Morda pa je Stacy tista prava?
Novice o tem, da je eden najprivlačnejših moških v Hollywoodu samski, so se pojavile že lani. Takrat je britanski tabloid The Sun objavil zgodbo o tem, da je med njima "počilo" po vrnitvi z romantičnih poletnih počitnic, ki sta jih skupaj preživela v Georgeevi vili ob jezeru Como v Italiji. "Popolno natolcevanje, napisano z namenom, da bi se časopisu dvignila prodaja," je članek takrat zavrnil Clooneyjev predstavnik Stan Rosenfield.

No, po drugi strani pa ni nič čudnega, da so mediji vedno na preži za spremembami v zasebnem življenju zvezdnika, saj je zamenjal že veliko deklet, med njimi so bila tudi znana imena. S Keiblerjevo je postal par le mesec dni zatem, ko se je razšel z italijansko zapeljivko Elisabetto Canalis, predtem pa je osvojil tudi Kelly Preston, Renee Zellweger, Kristo Allen in Celine Balitran.