Lepi par je skupaj krasil naslovnico španske izdaje modne biblije Vogue. Foto: Vogue Espana
Lepi par je skupaj krasil naslovnico španske izdaje modne biblije Vogue. Foto: Vogue Espana

Portugalski nogometni zvezdnik in ruska manekenka sta, odkar sta se spoznala na snemanju oglasne kampanje za Armanija, prestala veliko, ona je v njuno pet let trajajoče razmerje sprejela njegovega sina s skrivnostno žensko, za katerega je izvedel kmalu po tem, ko se je začelo njuno ljubezensko razmerje, pišejo britanski tabloidi.

Usodna Dolores
In kdo je tista druga ženska, ki naj bi zanetila tako ognjen prepir, da je razmerje dokončno razpadlo? Ronaldova ljubljena mati Dolores. Dobro obveščeni namreč poročajo, da so Ronaldo, Irina in mali Cristianinho božične praznike preživeli v Dubaju, nato pa se je modrooka lepotica uprla, ko je Cristiano predlagal, da bi njegovo mater presenetili za 60. rojstni dan na njegovi domači Madeiri.

Kot piše portugalski Correio da Manha: "Imela sta tak prepir, da je on na koncu novo leto dočakal sam s sinom. To je bila le kaplja čez rob, saj se že več mesecev ne razumeta dobro." Stvari so šle bojda že tako daleč, da je Irina Cristianu nehala slediti na Twitterju.

V oči vpijoča je bila tudi Irinina odsotnost na podelitvi zlate žoge, kjer je prestižno nogometno poznanje Ronaldo dobil že drugo leto zapored. Spremljala sta ga sinček in, seveda, Dolores, ki so ji po licih polzele solze ganjenosti. Še lani je bilo vse drugače: Irina je skupaj s Cristianom starejšim in mlajšim marljivo pozirala na rdeči preprogi.

Menda odnosi med Irino in Dolores že od vsega začetka niso bili najboljši, saj je Ronaldova mati mislila, da Irina ni prava ženska za vzgojo Cristianovega sina.

Očitno čaka Ronalda, ki bo 5. februarja dopolnil okroglih 30 let, samotno praznovanje ... Čeprav, ugibajo tabloidi, gotovo ne bo trajalo dolgo, da bo ob njem nova lepotica.