Prvič je se pevka poročila ob vinogradu v Kaliforniji, kje in kdaj pa bo drugič rekla 'da', pa še ni razkrila. Foto: EPA
Prvič je se pevka poročila ob vinogradu v Kaliforniji, kje in kdaj pa bo drugič rekla 'da', pa še ni razkrila. Foto: EPA

33-letna zvezdnica je prek Twitterja svojim oboževalcem sporočila: "Vprašal me je in rekla sem ...," zraven pa dodala fotografijo, na kateri se z asistentom produkcije Matthewom Rutlerjem držita za roke, na njenem prstancu pa se blešči velik diamantni prstan.

Matthew in Christina sta se spoznala na snemanju filma Burlesque, kjer je bil zaposlen kot asistent. Par sta postala po tem, ko je Aguilera predložila vso dokumentacijo za ločitev. Pred tem je bila namreč poročena z glasbenim producentom Jordan Bratman. Bratman in Aguilera sta se spoznala leta 2002, ko je on produciral enega izmed njenih albumov, tri leta pozneje sta se poročila, leta 2008 pa sta se razveselila še rojstva sina Maxa. Uradno sta se ločila leta februarja 2011.

Pevka je pojasnila, da sta se ločila, ker v razmerju preprosto nista bila več srečna: "Prišla sva do točke, na kateri me je najina hiša spominjala na moje nesrečno otroštvo. Nisem želela, da moj sin odrašča v tako napetem okolju." Na namige, da sta bila oba nezvesta, pa je odgovorila: "Bili so časi, ko nihče od naju ni bil angel ..."

Rutler in Aguilera sta se zbližala kmalu po tem, ko se je zvezdnica razšla z Bratmanom. O njem je decembra 2010 za revijo People povedala: "Matthew je zelo poseben človek, na snemanju filma sva sklenila res močno prijateljstvo. On je oseba, s katero se lahko več ur pogovarjaš po telefonu in sploh ne opaziš, da je že jutro."