Pred Christino je gola na naslovnici pozirala tudi Kim Kardashian. Foto: EPA
Pred Christino je gola na naslovnici pozirala tudi Kim Kardashian. Foto: EPA
Cher in Christina Aguilera
Nedavno jo je bilo ob Cher mogoče videti v filmu Burleska. Foto: EPA

Ameriška zvezdnica, znana po močnem ličenju in platinastih laseh, se v zadnjem času po Los Angelesu sprehaja s precej kilogrami več, kot smo bili to od nje navajeni. Prav zato se je veliko ljudi začudilo njeni izjemno vitki podobi na naslovnici revije W, na kateri je gola, le intimne predele si pokriva s svilo in šopkom rdečih vrtnic. Fotografija je več kot očitno retuširana, pevka pa ima tudi umetne dolge lase, a te kritike je ne ganejo.

"Bila sem žrtev, ker sem slavna"
30-letnica, ki trenutno opravlja le še delo mentorice v resničnostni televizijski oddaji The Voice, se je v intervjuju razgovorila o težavah, v katere je zapadla, tudi o aretaciji z začetka marca. Policisti so takrat ustavili njenega novega fanta Matthewa Rutlerja in ga aretirali, ker naj bi vozil pod vplivom alkohola, a se je pozneje izkazalo, da dovoljene meje ni prestopil. Pevka je prav tako morala noč preživeti v zaporu, razlog pa je bil opijanje na javnem mestu.

"To se nikoli ne bi smelo zgoditi, aretirali so naju po nepotrebnem. Ne želim se pomilovati, a mislim, da sem bila žrtev zvezdništva. Čeprav nisem vozila in nisem naredila nič napačnega, so me strpali v zapor. Očitno jim je bilo tisto noč dolgčas, saj so se potem spraševali, kaj naj sploh storijo z menoj."

Kot bi se vrnila v otroštvo
Končal se je tudi njen zakon s glasbenim producentom Jordanom Bratmanom, s katerim sta se v slabih odnosih in solzah uradno ločila aprila. "Prišla sva do točke, na kateri me je najina hiša spominjala na moje nesrečno otroštvo. Nisem želela, da moj sin odrašča v tako napetem okolju." Na namige, da sta bila oba nezvesta, pa je odgovorila: "Bili so časi, ko nihče od naju ni bil angel ..."

Christina je večkrat govorila o travmah iz otroštva, saj je dan za dnem gledala, kako njen oče Fausto čustveno in telesno zlorablja njeno mater Shelly. Že kot deklica je tako tolažbo iskala v glasbi, zaljubljena je bila predvsem v muzikal Moje pesmi, moje sanje.