Iz sveta znanih
(9)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.2 od 12 glasov Ocenite to novico!
Roger Federer, David Foster, Tommy Haas, Grigor Dimitrov
Roger Federer, Tommy Haas in Grigor Dimitrov, nato pa se jim v videu pridruži še Novak Đoković. Foto: Facebook/Roger Federer

Dodaj v

Video: Pojoči Federer z "BackhandBoys" in Đokovićem v kadru

Teniški igralci nasmejali oboževalce
19. marec 2017 ob 13:48
Pariz - MMC RTV SLO

Fantovska glasbena skupina teniškega igralca Rogerja Federerja je nazaj, tokrat obogatena tudi s pevskim vložkom njegovega srbskega kolega Novaka Đokovića.

Švicar Federer, zmagovalec 18 turnirjev za grand slam, nemški veteran Tommy Haas in bolgarska vzhajajoča zvezda Grigor Dimitrov so že januarja med Odprtim prvenstvom Avstralije dodobra nasmejali javnost, ko so na družbenih omrežjih objavili videoposnetek svojega prepevanja.

Na klavirju jih je spremljal glasbenik David Foster, trio pa je zapel uspešnico iz filma Chicago Hard to Say I'm Sorry. V odzivih so jim oboževalci prijazno svetovali, naj se držijo tenisa, a fantje se niso vdali.

Za bonus še "Đoko"
Posneli so novo različico in bili tokrat do ušes poslušalcev prijaznejši, saj so svoje glasove računalniško izboljšali in uglasili, poskrbeli pa so tudi za presenečenje. Na sredini posnetka se namreč prikaže Novak Đoković, ki sedi v pisarni z nogami na mizi in tudi sam zapoje del pesmi, medtem ko zanosno vstane z zaprtimi očmi in razširjenimi rokami.

Tudi ta posnetek so objavili na družabnih omrežjih in pod ključnikom #BackhandBoys pripisali, da res ustanavljajo fantovsko skupino in da iščejo nove člane.


Oba omenjena videoposnetka si lahko ogledate tudi spodaj in sami precenite, ali naj se fantje raje še naprej držijo tenisa ali pa lahko morda nekoč res upajo tudi na uspeh v glasbenem svetu!

T. H.
Prijavi napako
Komentarji
Gepard007
# 19.03.2017 ob 14:39
Dobra pesem! Dober izbor! Super so!
juventina10
# 19.03.2017 ob 14:57
HAHAHAHAHA, ....no za naša ušesa in oči, je bolje da igrajo tenis takouspešno še naprej,sicer pa vaja dela mojstra......no druga izvedba je že bolj usklajena.
Kemik
# 19.03.2017 ob 18:33
Mimogrede, pred leti je bil s strani Federerjevega "petja" narejen še en zanimiv video po slavju v Italiji v Davisovem pokalu:

Ocelot
# 19.03.2017 ob 18:30
Ma prav posrečeni so. Super da se zabavajo in zabavajo fane :) Dimitrov ima prav boyband move :D
evaevi
# 20.03.2017 ob 07:47
Hudirja, dobri so tudi v petju :)
Kemik
# 19.03.2017 ob 18:25
Tukaj je dokaz, da se da nek glasbeni posnetek danes že tako prirediti, da vsak glas izgleda, kot da bi pel kot profesionalni pevec (ali pa poje nek profesionalni pevec s podobnim tonom glasu in se to zmontira noter). Drugi posnetek najverjetneje prikazuje realno stanje, kako ti igralci pojejo, medtem ko je prvi posnetek nekako zmoderiran, da zvenijo vrhunsko in bi lahko prodajali svoje izvedbe pesmi z lahkoto. Na koncertih s playbackom bi še šlo, medtem ko brez njega preprosto ne bi.

Imam občutek, da je bilo podobno tudi na primeru Tine Maze in njene studijske izvedbe My Way is My Decision. Mnogi so trdili, da je v resnici njen glas odpela Marjetka Vovk in se ga je nekako studijsko spremenilo, da je izgledal podoben Tininemu.

Kakorkoli, zelo zanimiva ideja tole z One-Handed Backhand Boys, meni je prvi posnetek v splošnem super.
enaK
# 19.03.2017 ob 15:07
auto-tune... :)
el CARTEL
# 19.03.2017 ob 15:14
no tole je super.
najprej so se fedex fani posmehovali đokoviću kako jemlje medical time-out, nato je stari osvojil GS turnil tako,d a je vzel dva.

nato se se fedex fani posmehovali đokoviću ker je bil klovn,
sedaj pa je fedex postal enak "zabavljač"

neprecenljivo.

kar tako naprej, fedex.
uživam :D
Snežinkica
# 19.03.2017 ob 13:52
Petje se mi zdi čisto solidno, samo malo manj osladno/zlajnano pesem bi si lahko izbrali.
Kazalo