Točno en teden po incidentu v dvigalu sta se Beyonce in Jay Z skupaj pojavila na košarkarski tekmi v Brooklynu. Foto: EPA
Točno en teden po incidentu v dvigalu sta se Beyonce in Jay Z skupaj pojavila na košarkarski tekmi v Brooklynu. Foto: EPA
Na rdeči preprogi Met Balla je bilo videti, kot da je med zakoncema Carter vse v najlepšem redu ... Foto: EPA

Opravljivi jeziki so na svoj račun prišli že 5. maja, ko se je zgodil razvpiti incident v dvigalu newyorškega hotela The Standard s Solange (Beyoncejina mlajša sestra je svaka po bleščečem Met Ballu fizično napadla, kar je sprožilo govorice, da je raper ženo varal in s tem povzročil družinski prepir), pozneje pa je "vir blizu para" za New York Post razkril, da nameravata vplivna zakonca zgolj do konca pripeljati skupno turnejo On the Run, nato pa prekiniti vezi.

Beyonce sama na ogled stanovanja?
Zdaj je (isti?) anonimnež za isti medij povedal, da naj bi si Beyonce Knowles "skrivaj" sama ogledovala razkošno stanovanje v soseski Chelsea, saj se namerava od moža kmalu odseliti. Dejstvo, da je bila na omenjenem ogledu sama, naj bi bilo zelo zgovorno, saj je bil Jay Z (s pravim imenom Shawn Carter) sicer vedno zelo vpleten v nepremičninske posle zakoncev Knowles-Carter.

Pri Vulturu (spletna stran, namenjena popularni kulturi pod okriljem New York Magazina) pa se sprašujejo, kdo je vir, ki v zadnjih tednih Postu tako marljivo prinaša slabe novice o slavnem in bogatem paru, saj je bil prav ta newyorški tabloid vir tako rekoč vseh govoric o neizogibnem razpadu podjetnega dvojca. Ugibajo, da gre za uslužbenca Jay-Z-jeve založbe Roc Nation, saj nekateri podatki razkrivajo, da je "globoko grlo" nekdo, ki tako z Jayem kot Beyonce preživi veliko časa.

Odgovor: zakonska idila (na fotografiji)
Pevka se je, kot že večkrat, namesto izjave, da je vse skupaj izmišljeno, na namigovanja odločila odgovoriti na Instagramu, kjer je objavila fotografijo svojega moža in hčerke (mala Blue Ivy se jima je rodila pred dobrima dvema letoma) s pripisom "My favorite hue is Jay Z Blue".