Trenutki pred katastrofo? Foto: Reuters
Trenutki pred katastrofo? Foto: Reuters
Jay Z in Beyonce sta bila na večer 'incidenta' na tekmi med Brooklyn Nets in Miami Heat videti čisto dobre volje. Foto: Reuters

Incident, o katerem poročajo tako rekoč vsi ameriški tabloidi, se je zgodil na zabavi po bleščečem galaplesu Met Gala, na katerem sta sestri Knowles še veselo pozirali skupaj s širokima nasmehoma, med drugim tudi v družbi igralk Lupite Nyong'o in Sarah Paulson.

Oglejte si, kaj so zvezde nosile na letošnjih "modnih oskarjih", kot v posvečenih krogih rečejo Met Ballu.

Omenjeni posnetek, ki sicer nima zvoka, so prvi objavili pri tračarskem portalu TMZ, iz njega pa je mogoče sklepati, da se je Solange (27) najprej zdrla na Jay Z-ja (44), nato pa ga je večkrat udarila in brcnila, medtem ko jo je poskušal pomiriti drugi moški, najverjetneje osebni stražar.

Čez nekaj trenutkov je v prepiru posredovala še Beyonce (33), ki, kot ugotavljajo komentatorji, ni videti pretirano razburjena zaradi dogodka - kot bi bila česa podobnega že vajena. Pozneje je Solange na tla stresla še celotno vsebino svoje ročne torbice, s katero je drobna pevka udrihala po precej robustnem raperju, čigar pravo ime je Shawn Carter.

Nihče od vpletenih posnetka (še) ni komentiral, Beyonce in Jay-Z sta se na dan, ko je video prišel v javnost, v New Yorku udeležila košarkarske tekme in se obnašala, kot da se ni zgodilo nič. Iz butičnega hotela, v katerem je do zvezdniškega ravsa prišlo, pa so sporočili, da preiskujejo, kako se je posnetek varnostne službe sploh znašel v javnosti.