Jada Pinkett Smith in Will Smith sta poročena že 17 let, govorice o njunem razhodu pa so precej pogoste. Foto: EPA
Jada Pinkett Smith in Will Smith sta poročena že 17 let, govorice o njunem razhodu pa so precej pogoste. Foto: EPA
Reba McEntire in Narvel Blackstock
Kraljica countryja se po 26 letih od Narvela Blackstocka poslavlja zasebno, poslovno pa še naprej ostajata par. Foto: EPA

V zadnjih tednih odmeva nepričakovana ločitev Bena Afflecka in Jennifer Garner, danes smo že poročali o tem, da sta se glasbenika Gwen Stefani in Gavin Rossdale po 13 letih in treh otrocih odločila, da bosta šla vsak svojo pot, ameriško javnost pa je še bolj osupnilo sporočilo njihove največje zvezdnice countryja.

Z grammyjem večkrat nagrajena pevka Reba McEntire, ki je v svoji karieri prodala več kot 85 milijonov plošč, je namreč sporočila, da se s soprogom Narvelom Blackstockom po 26 letih razhajata, ob tem pa zatrdila, da Blackstock vseeno še naprej ostaja njen menedžer.

Stefanijeva in Rossdale sta kot razlog ločitve navedla "nepremostljive razlike", Rebin tiskovni predstavnik pa podrobnosti o ločitvi ni želel razkriti.

Govorice vse glasnejše
Če so bile zgoraj naštete ločitve precejšnje presenečenje, pa tega ne bi mogli trditi v primeru Willa Smitha in njegove soproge Jade, saj so se tabloidi že večkrat razpisali, da je njun 17-letni zakon na majavih nogah in da je ločitev samo še vprašanje časa.

Govorice je včeraj še podžgal RadarOnline, ki je zapisal, da sta se igralca sporazumno že dogovorila o delitvi 240 milijonov vrednega premoženja, o čemer nameravata javnost obvestiti konec poletja.

Par se je sprva odzval preko spletnega tabloida Gossip Cop, kjer je skopo sporočil le, da "trditve niso resnične", kar pa ni ustavilo govoric, ki so jih le še podpihovali.

Povedal bo sam
Nazadnje se jim je Will Smith odločil narediti konec z daljšim zapisom na Facebooku. "V normalnih okoliščinah se običajno ne odzivam na norost (ker je nalezljiva). Toda toliko ljudi mi je izrazilo "najgloblje obžalovanje", da mi ni preostalo drugega. Z Jado se ne ločujeva," je zatrdil, zapis pa podkrepil z velikimi tiskanimi črkami in številnimi klicaji.

Nato pa dodal: "Obljubljam vam, da če se bom kdaj odločil ločiti od svoje kraljice, prisežem, da vam bom to sam povedal!"