Iz sveta znanih
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.3 od 13 glasov Ocenite to novico!
Jada in Willow sodelujeta v pogovorni oddaji za Facebook Watch. Foto: Reuters
Najstnica se je z omenjenimi težavami spoprijemala pred osmimi leti. Foto: Reuters

Dodaj v

Willow Smith razkrila zgodbo o samopoškodovanju

Presenetila jo je hitra slava
15. maj 2018 ob 16:43
Los Angeles - MMC RTV SLO

Pogovorna oddaja Red Table Talk, v kateri sodelujeta tudi Willow Smith in Jada Pinkett Smith, se je v drugi epizodi ukvarjala s spoprijemanjem z izgubo, v kateri je Willow razkrila svojo zgodbo o samopoškodovanju.

Jada je v oddaji, ki je sicer del Facebook Watch, svojo hčerko vprašala, kaj je bila njena največja izguba, na kar je 17-letnica odgovorila, da je popolnoma izgubila samo sebe, ko je leta 2010 javnosti predstavila glasbeno uspešnico Whip My Hair.

"Zgodilo se je po vsem tistem, ko sem nehala hoditi na pevske vaje in sem bila v nekem 'sivem območju', kjer sem se spraševala, kdo sploh sem, ali imam kakšen cilj, ali lahko sploh še delam kaj drugega?" je Willow razkrila v svoji zgodbi in dodala, da so takoj po promociji in turneji v sklopu prve skladbe želeli, da posname celoten studijski album.

"Takrat me je zadelo, da tega nočem narediti. Šele po tem so se stvari umirile in v tistem času sem poslušala ogromno negativne glasbe. Bila sem v črni luknji, iz katere se nisem znala izkopati, zato sem se zatekla k samopoškodovanju."

Jada ni opazila ničesar
Njena mati Jada Pinkett Smith in babica Adrienne sta bili ob izjavi šokirani. "Kaj? Kdaj se je to dogajalo? Kje si se samopoškodovala? Ničesar nisem opazila," je dejala Jada.

Na to je Willow odgovorila, da po zapestjih, a da brazgotine več skorajda niso vidne. "Je pa res, da sem se takrat resnično izgubila, zato tudi o tem nerada govorim. A nekako se moraš izkopati iz tega."

Najstnica je razložila, da je s tem začela, saj se je spopadala z duševno bolečino, ki ni bila vidna drugim, samopoškodovanje pa je pomenilo, da se je te bolečine lahko fizično dotaknila. Družini tega nikoli ni povedala, se pa je zaupala prijateljici. Ko je zgodbo končala, je Jada še enkrat poudarila, da nikoli ni videla nikakršnih znakov tega.

Willow je sicer do zdaj izdala dva studijska albuma, in sicer Ardipithecus in The 1st, Whip My Hair pa še danes ostaja njena najuspešnejša skladba.

P. B.
Prijavi napako
Komentarji
Bondjanez
# 15.05.2018 ob 16:57
Sem kliknu sam ,da vam povem,da ste zblojeni. Koga briga to na nacionalnem mediju?????? Sen niste slovenske novice.
astra123
# 15.05.2018 ob 18:47
Na kozlanje mi gre, ko familija polna vsega skuša svetu prikazat, kako jim je težko in skozi kakšne preizkušnje so mogli iti. Kaj bi šele nastalo, če bi to bila normalna familija, ki dela 40h na teden, si lahko privošči 1 teden dopusta na leto, pa še to v Poreču, tamala pa bi mogla najprej 3 leta delat v Burger Kingu da bi si lahko kasneje sama plačala izobrazbo.

Iskreno, vsak gre čez slaba obdobja, ne glede na denar in slavo, ampak da so vsi krasno vzhičeni, ker se gre za nekoga znanega, četudi je sosedova Mojca že čisto depresivna, ma svašta res... Upam, da se je našla, jaz sem se lansko leto, med tem ko sem mogla zaključit študij, delat kot bedak in si nisem mogla privoščit enih počitnic. Moja mama pa je rekla "saj bo boljše, malo še stisni", babice pa zraven sploh ni bilo.
Zeebra
# 15.05.2018 ob 17:53
Komentatorji se pač očitno ne zavedate kako inteligentno je to dekle in skozi kakšne preizkušnje je šla skozi. Pri rosnih 9 letih se je namreč izgubila, iskala je smisel življenja, ko je namreč nehala hoditi na pevske vaje. To so tiste prave življenjske preizkušnje, ki bi jih vsak otrok moral dati skozi. Huh?
srsly?
# 15.05.2018 ob 19:10
Point being: mogoče pa ta članek prebere kakšna Mojca ali Peter in ugotovi, da ni edina, ki se ji to dogaja in si poišče pomoč in se neha sramovati za svoja dejanja.
srsly?
# 15.05.2018 ob 19:08
Lahko prosim MMC zapre komentarje pod vsemi članki, ker kaj pa jaz danes tu berem ... nergači vsi, levo, desno, kam pogledaš, pod kateremkoli člankom ...

Vaše pametovanje verjetno ne bo pomagalo vsem mladoletnikom, ki se zaradi zlorab in čustvenih stisk zdravijo na pediatrični psihiatriji. Ki jih starši doma zlorabljajo, da jim ne ostane druga, kot da se režejo po rokah in stegnih. Verjetno Mojci iz Žirovnice, ki jo stric že 3 leta spolno zlorablja in grozi, pa tega nihče ne opazi, nihče ne bo rekel, da je attention whore, ker se je samopoškodovala? Pozornosti ji je stric namenjal dovolj, ko jo je vsak vikend vzel s sabo na vikend ... Ali pa 12-letni Peter iz Domžal, ki trenira atletiko, igra kitaro in se udeležuje osnovnošolskih tekmovanj za vse možne značke in priznanja, fotr ga pa doma napsuje in pretepa, ker ni izboljšal skoka v višino. Njemu tudi nihče ne namenja pozornosti, kak razvajeni mali froc, vsega polno rit, povsod ga razvazajo, pa nihče ga nic ne vpraša, če bi on sploh rad skakal v višino, igral kitaro in dobil zlato Preglovo. Pa kaj, če je oče nekdanji potencialni uspesni atlet, ki je dozivel vrhunec v 2. letniku gimnazije, naprej ni šlo, zdaj pa svoje komplekse izzivlja na lastnih otrocih ...
Zlobni genij
# 15.05.2018 ob 16:53
Dobra reklama za slab pogovorni šov. :)
astra123
# 16.05.2018 ob 08:37
Zagotovo je punca sla skozi grozno obdobje, se preracunaj koliko je bila takrat stara! Moj problem so resnicnostni sovi, kot je ta, ker je vec kot ocitno, da se njihovi liki ne morejo povezat z normalno populacijo. In ne denar ni vse, ampak zal, je veliko, pa ne da bi mi je to vsec. Se posebno, ce ima nekdo taksno motnjo in ne more niti pomisliti na psihologa, cas iz sluzbe, na placilo nekoga, ki bo skrbel za njegove otroke med vsem tem casom. Tudi mi sami smo lahko hvalezni, vecina svetovne populacije lahko sanja o izobrazbi in zdravstvenem sistemu za vsak prehlad, pa o varni hisi. Zavedati se stvari, za katere si lahko hvalezen, hkrati pa se bojevati skozi tezka obdobja, je zelo pomembno, pa naj bodo to Kardashian, Smith ali kdorkoli drug.
reorah
# 16.05.2018 ob 07:00
Kot da je denar res vse na svetu! Kot da bi punca morala biti srečna zato, ker je polna keša! Takšni so vaši komentarji. Prehitra slava, prepolna rit vsega... koliko slavnih in bogatih se drogira, opija in jih tako ali drugače POŠTENO meče v življenju?! Koliko?!! Pri nekaterih pride ven šele čez leta, pri nekaterih šele desetletja... NI VSE DENAR. Če si brez denarja, je hudo. Če ga imaš preveč, te meče. Denarja bi VSAK moral imeti za dostojno življenje. In prav bi bilo, da bi se v svetu vzpostavilo pomembnejše merilo za srečo in zadovoljstvo, kot je denar.
lordslayer
# 16.05.2018 ob 08:32
zgleda ista kot brat ...
vrtojb5
# 15.05.2018 ob 20:32
Oh uboga reva, očitno je denar res problem.
Radoveden
# 15.05.2018 ob 20:26
@astra123,
njene duševne bolečine ni mogel porihtat noben denar na svetu. če si šla skozi to, potem veš da denar ni vse.

je pa žalostno da misliš da je tvoja duševna bolečina bolj pomembna kot njena, samo zato, ker so njeni bolj premožni kot tvoji.

kot je očitno jim ni ta denar popolnoma nič pomagal. tudi bogati imajo duševne stiske. denar očitno ni izhod in takile primeri so idealni pokazatelj le tega.

dokler ga nimaš, misliš kaj vse rešuje, ko ga imaš, pa vidiš, da ti noben denar na tem svetu ne pomaga najti se.
josh k.
# 15.05.2018 ob 18:45
Njena mati Jada Pinkett Smith in babica Adrienne sta bili ob izjavi šokirani. "Kaj? Kdaj se je to dogajalo? Kje si se samopoškodovala? Ničesar nisem opazila," je dejala Jada.

Še, če bi hodila brez glave ne bi nič opazili.
So bili preveč zaposleni z "belimi oskarji"....
mr polh
# 15.05.2018 ob 18:37
Attention whores to the max.
cene vols
# 15.05.2018 ob 18:25
Razvajena in vsega polno rit ...
alcatraz
# 15.05.2018 ob 17:55
https://www.youtube.com/watch?v=ymKLymvw
D2U

ojej, tole je no. go.
tole v letu 2018????
vilo, mal svojo hčer v roke vzem.
Binder Dandet
# 15.05.2018 ob 16:49
Saj je vse povedala. Ni želela biti glasbenica, ampak so jo očitno silili v to. In mati sploh opazila ni, da se reže. Bratu je očitno takšno življenje bolj pisano na kožo.
firtoh
# 15.05.2018 ob 18:22
Brazgotine skoraj niso vidne...Bi rekel.Moja hčera ima izraz za takšne ''attention whore''.
alcatraz
# 15.05.2018 ob 17:49
Jada je huda ku..... Sem Willu Smithu kr mau fouš.
Kazalo