Zadnja leta je obsedenost tabloidov z zvezdniškimi nosečnostmi resnično ušla izpod nadzora. Podobno se je dogajalo tudi s starleto Snooki, ki je medije vestno obveščala o vsaki najmanjši podrobnosti. (Donosna) pogodba za prodajo prvih fotografij malega Lorenza je, ugibamo, že podpisana ... Foto:
Zadnja leta je obsedenost tabloidov z zvezdniškimi nosečnostmi resnično ušla izpod nadzora. Podobno se je dogajalo tudi s starleto Snooki, ki je medije vestno obveščala o vsaki najmanjši podrobnosti. (Donosna) pogodba za prodajo prvih fotografij malega Lorenza je, ugibamo, že podpisana ... Foto:
Snooki je bila pred nosečnostjo znana kot divja žurerka iz šova Jersey Shore, ki je bila tudi tarča številnih parodij. Med drugim so si jo privoščili v animirani seriji South Park. Foto: EPA

Portal revije People, na primer, je v nedeljo objavil celo novico "Snooki v porodni sobi" in takoj po veselem dogodku že povzel izjavo predstavnikov novopečene mamice, sicer starlete iz resničnostnega šova Jersey Shore, v katerem je bolj kot po materinskih nagnjenjih slovela po razuzdanem obnašanju (beri: pijančevanju in promiskuiteti).

Rodil se je še en "guido"*
Snookijini predstavniki z MTV-ja (prav ta - nekoč glasbena, zdaj bolj resničnostna - televizija snema omenjeni šov) so takoj po rojstvu sporočili, da "se je rodil še en 'guido' in da komaj čakajo, da bo prišel na Jersey Shore v svojem prvem pajacku z živalskim potiskom".

Kot so opravljivi mediji poročali že v času Snookijine nosečnosti, se je "žurerka" precej umirila, potem ko je izvedela za nosečnost. Javno jo je oznanila marca in že aprila je povedala: "Zaradi nosečnosti sem dozorela. Zdaj je drugače, saj ne pijem. Po navadi 'žuram' in hodim v klube, a zaradi nosečnosti sem postala odrasla."

Pri Peoplu so junija poročali, da se je 24-letnica, katere pravo ime je Nicole Polizzi, bala povedati svojemu očetu za nosečnost, a je bil, ko mu je to le priznala, presrečen, saj je edinka in bo zdaj dobil prvega vnuka. Nicole se je sicer rodila v Čilu, pri šestih mesecih pa jo je posvojil ameriški par z italijanskimi koreninami iz zvezne države New York.

"The Situation" že čestital
In zdaj je tu Lorenzo Dominic LaValle. Snooki je že nekaj ur po porodu veselo tvitala: "Tako zaljubljena sem v mojega sina Lorenza Dominica! Rodila sem ga ponoči, zdrav je in tehta 2,7 kg. ON JE VES MOJ SVET!"

Seveda so takoj začele deževati čestitke. Med tistimi, ki je Snooki na Twitterju (kje pa drugje) čestital, je bil tudi njen "sotrpin" iz Jersey Shore, Mike "The Situation" Sorrentino, oglasili so se še drugi člani zasedbe šova, ki naj bi po mnenju nekaterih predstavljal "kulturno dno Amerike", pa nekdanja Playboyeva zajčica, zdaj resničnostna zvezdnica (in mama) Kendra Wilkinson.

Snooki se je odzvala: "Hvala vsem za ljubezen in podporo! Lorenzo vas ima že zdaj rad!"
Ponosni očka Jionni LaValle pa je rojstvo sina primerjal s čarobnimi trenutki ... srednješolskih izletov: "Nikoli ne bom pozabil srednješolskih izletov z mojimi fanti. Nikoli pa ne bom pozabil niti 26. 8. 2012, dne, ko je bil rojen moj sin."

Za konec si izposodimo "globoko misel" s spletnega portala TMZ: "Zdaj živimo v svetu, v katerem je Snooki mati." In, da boste na tekočem, Snooki je na Twitterju ravnokar oznanila, da spet lahko je jajca, ki jih, ko je bila noseča, ni mogla niti povohati.

*Guido je v ameriškem slengu slabšalni izraz za predstavnika nižjega družbenega razreda italijanskih korenin. V šovu Jersey Shore so se z "guidi" med sabo obkladali tako rekoč vsi člani zasedbe, kar je dvignilo veliko prahu v skupnosti italijanskih Američanov.