Kim Kardashian je najnadležnejša zvezdnica. Foto: Reuters
Kim Kardashian je najnadležnejša zvezdnica. Foto: Reuters
Will Smith in Jada Pinkett Smith
Najbolj "kul" sta zakonca Smith. Foto: EPA

Ameriška starleta, ki se je to poletje poročila z NBA-košarkarjem Krisom Humphriesom, je v spletni anketi ameriške revije Parade prejela skorajda tretjino glasov (29 odstotkov), tik za njo na ne ravno laskavem seznamu pa je s 27 prejetimi odstotki glasov Charlie Sheen. Tretejuvrščena Snooki je prejela 21 odstotkov glasov.

Letošnje poletje sta ljudem šla pošteno na živce tudi problematična zvezdnica Lindsay Lohan in ameriški mogotec Donald Trump.

Pri reviji Parade so komentirali kronanje Kim Kardashian za najnadležnejšo zvezdnico takole: "Kamor koli pogledate, vidite Kardashianove. Kim je bila to poletje s svojo poroko in medenimi tedni še posebej neizogibna, o čemer so poročali skorajda povsod. Morda je vsa ta izpostavljenost vplivala na to, da Kim postane najnadležnejša zvezdnica."

Najbolj "kul" par - Will in Jada
V anketi pa niso bralci izbrali le najnadležnejših zvezdnikov, izbirali so tudi najbolj "kul" zvezdniške pare. Na prvem mestu sta se znašla Will Smith in Jada Pinkett Smith, sledijo pa Jennifer Garner in Ben Affleck, princ William in Catherine, Angelina Jolie in Brad Pitt, Beyonce in Jay-Z ter Penelope Cruz in Javier Bardem.