Igralca Zosia Mamet in Evan Jonigkeit sta se poročila. Foto: EPA
Igralca Zosia Mamet in Evan Jonigkeit sta se poročila. Foto: EPA

Dolgoletna zaljubljenca, ki sta leta 2013 skupaj nastopila na broadwajskih deskah v predstavi Really, Really, sta se poročila na intimnem obredu na posestvu Cedar Lakes v Port Jervisu v zvezni državi New York, piše ameriški Us Weekly.

Novico je potrdil igralkin predstavnik, veselja pa nista mogla skriti niti na Instagramu. "Moj najboljši prijatelj, moja sorodna duša, moj MOŽ, ljubim te," je napisala 28-letna igralka in pevka (nastopa v skupini Chacha).

Zosia v HBO-jevi uspešnici, seriji Girls, nastopa v vlogi Shoshanne Shapiro. Snemanje zadnje, šeste sezone so končali prejšnji teden, na male zaslone pa prihaja v letu 2017. Zosia je nastopila tudi v serijah Mad Men, United States of Tara in Parenthood.

Evan nastopa na Broadwayu, leta 2014 pa je nastopil v filmu X-Men: Days of Future Past, gostoval je tudi v seriji Girls.

Zosia je sicer hčerka slavnega dramatika, scenarista, pisatelja, režiserja in esejista ter Pulitzerjevega nagrajenca (nagrado dobil leta 1984 za dramo Glengarry Glen Ross) Davida Mameta in igralke Lindsay Crouse.