Mila Kunis in Ashton Kutcher sta se zaročila februarja, pred dnevi pa se jima je rodila prvorojenka. Foto: EPA
Mila Kunis in Ashton Kutcher sta se zaročila februarja, pred dnevi pa se jima je rodila prvorojenka. Foto: EPA
Sienna May Ivery in Chris Ivery
Sienna May v objemu očeta Chrisa Iveryja. Foto: Instagram

Ashton Kutcher je dva dni po rojstvu hčerke na svoji spletni strani zapisal: "Z Milo bi rada Wyatt Isabelle Kutcher izrekla dobrodošlico na svetu. Naj bo tvoje življenje polno čudežev, ljubezni, smeha, zdravja, sreče, radovednosti in zasebnosti." Pod tem je nanizal več fotografij otrok (in psov) in radovedne tabloide med vrsticami okrcal s pripisom: "Lahko uganete, katera je najina? Ali je sploh pomembno? Vsi otroci so ljubki."

31-letna Mila in pet let starejši Ashton sta par od aprila 2012, februarja letos sta se zaročila, čez mesec dni pa potrdila, da pričakujeta naraščaj. Deklica se je, kot omenjeno, v losangeleški bolnišnici Cedars-Sinai rodila v torek.

Hčerko je igralki rodila nadomestna mati
Vnovič je mama postala tudi zvezdnica Talentov v belem (Grey's Anatomy) Ellen Pompeo, le da je bila novica o rojstvu njene hčerke precej manj pričakovana. Na svoji spletni strani je tako objavila fotografijo novorojenke in svojega moža Chrisa Iveryja in pripisala: "Sienna May Ivery, dobrodošla na svetu. Ljubimo te bolj, kot je mogoče opisati z besedami."

Če ste mislili, da ste o igralkini nosečnosti le slabo obveščeni, naj vas potolažimo: deklica je na svet prijokala s pomočjo nadomestne matere, Pompeova in Ivery pa sta - tako kot vse drugo, povezano z njuno zasebnostjo - veselo novico skrbno skrivala. Ellen je v pogovoru za avstralsko oddajo TV Week tako dejala: "Zelo pomembno se mi zdi, da zaščitimo zasebnost nadomestne matere. Ampak ne pozabite - sem tista, ki jo je poročil župan New Yorka, pa se to vseeno ni razvedelo celih pet dni. Zelo dobra sem, ko gre za te stvari!"

44-letna igralka in glasbeni producent sta par od leta 2003, leta 2007 sta se poročila, septembra 2009 pa se je rodila njuna starejša hči Stella Luna.