Veljata za par, ki z nogami trdno stoji na tleh in nima zvezdniških muh. Foto: Reuters
Veljata za par, ki z nogami trdno stoji na tleh in nima zvezdniških muh. Foto: Reuters

To bo prvi otrok za 36-letnega Ashtona, ki je bil dolgo poročen z Demi Moore, in 30-letno Milo, ki ima ukrajinske korenine. Ashton in Mila sta par postala leta 2012, sicer pa se poznata že vrsto let, saj sta bila soigralca v humoristični seriji Oh, ta sedemdeseta. "Presrečna sta. Dojenček bo na svet privekal konec leta, tako da je Mila še v prvem trimesečju," je novico o naraščaju ameriškim medijem zaupal neimenovani vir.

Nekateri so namigovali, da naj bi lepa Mila pričakovala celo dvojčka, a ni tako. Igralko so pred dnevi opazili na tečaju prednosečniške joge v Hollywoodu, zanimivo pa je, da je nedavno postala obraz alkoholne pijače Jim Beam, a se bo zaradi veselega pričakovanja bržkone izogibala žganju.

Ljubezen je dolgo tlela
Zaljubljenca sta se nedavno tudi zaročila, tako da se na Milinem prstancu od konca februarja sveti velik diamantni prstan. "S poroko se jima ne mudi, mislim, da bosta zaročena kar nekaj časa," je reviji People zaupal njun prijatelj. "Poroke nista še začela niti načrtovati."

Prvič sta se srečala že leta 1998 in menda naj bi Ashton takoj pogledal za zapeljivo Milo. "Ko sta skupaj snemala serijo Oh, ta sedemdeseta, je bil do ušes zaljubljen vanjo. Imel jo je za boginjo, kar naprej je ponavljal, kako čudovita je," se spominja sodelavec takratne ekipe. A par nista postala vse do leta 2012, ko se je on ločil od Demi Moore, ona pa je razdrla zvezo z Macauleyjem Culkinom.

Danes se zdi, da sta Mila in Ashton v vihravem Hollywoodu eden najbolj trdnih parov. "Občasno si privoščiva večer v belih kratkih majicah, ko si oblečeva kavbojke in belo majico ter odideva ven, nekam, kar imava rada. Lahko je to le bovling, sproščena večerja, kozarec vina ali sprehod. Rada pa ostaneva tudi doma," je Mila v nekem intervjuju razlagala o njunih navadah.

Milo in Ashtona je v soboto na košarkarski tekmi LA Clippersov presenetila tudi t. i. "kiss cam". Kako sta se odzvala?