Vas bo Bieber prepričal, da bi kupili Adidasov izdelek? Foto: Adidas
Vas bo Bieber prepričal, da bi kupili Adidasov izdelek? Foto: Adidas

Finančne podrobnosti dogovora med 18-letnim Kanadčanom in podjetjem niso znane, se pa vsota giblje v nekaj milijonih dolarjev. Pogodba velja dve leti, linija NEO pa ima slogan Globalna modna ikona. Poleg tega, da bo Bieber za Adidas posnel vrsto televizijskih in tiskanih oglasov, bo sestavil tudi svoj spisek najljubših Adidasovih izdelkov.

Sharon: Je fantek in to je to.
Mladeničeva zvezda očitno tako še ne ugaša. Trenutno je na zelo uspešni turneji Believe, ima že svojo dišavo, načrtuje pa tudi svojo kolekcijo oblačil. Nič ni torej videti, da bi se kmalu uresničile besede Sharon Osbourne, voditeljice pogovorne oddaje The Talk, ki je uspešno skrbela tudi za glasbeno kariero svojega moža Ozzyja.

Osbournova je pred dnevi namreč dejala: "Bieberja sem srečala, z njim sem se pogovarjala, skupaj sva posnela televizijski oglas. Je super mali fant, a to je njegova težava. Je mali fant. Njegove oboževalke odraščajo, zdaj so stare 18, 19 let. One postajajo mlade ženske, on pa ostaja fantek. Resnično menim - lahko pa se seveda tudi motim - da ne bo prestal preizkusa časa, njegove kariere bo kmalu konec."

Bieber, ki je zaslovel s pomočjo YouTuba in skladbice Boyfriend, se je na Twitterju postavil zase: "Dvomite o meni, to mi je všeč. Ne skrbi, Sharron." Zraven pa je pripel povezavo na svojo novo skladbo Beauty and a Beat, ki jo izvaja skupaj z Nicki Minaj.