Justin je fiskerja karmo dobil za rojstni dan. Foto: EPA
Justin je fiskerja karmo dobil za rojstni dan. Foto: EPA

Iz policije so sporočili, da so ljudje na avtocesti opazili dve vozili, ki sta peljali zelo hitro. Hitro so ukrepali in ustavili eno vozilo ter ugotovili, da je voznik slavni pevec.

Bieber, ki naj bi po avtocesti divjal s hitrostjo več kot 160 kilometrov na uro, je policistom razložil, da se je želel znebiti fotografa, ki ga je zasledoval. Vendar pa mu tokrat izgovori in slava niso pomagali in policist mu je napisal kazen. Drugega avtomobila policisti niso ustavili, tako da niso mogli potrditi, ali je res bežal pred paparacom.

Losangeleški mestni svetnik Dennis Zine je za TMZ povedal, da je 18-letnik vozil nevarno, saj je po cesti drvel in vijugal, zato je poklical policiste. Na številki 911 pa naj bi prejeli več kot deset klicev ljudi, ki so poročali o enakem dogajanju na avtocesti

Bieberjev menedžer Scooter Braun, ki je pevcu kupil omenjeni luksuzni avtomobil za rojstni dan, je zanikal zgodbo in dejal, da si je Zine vse izmislil, ker želi biti omenjen v medijih. Zine pa se je na to že odzval in povedal, da je policijo poklical, ker se je zbal, da bi se zgodila nesreča, in da je proti Justinu pripravljen tudi pričati na sodišču.