Fotografije za Vogue so posneli le dva meseca po Giselinem porodu. Foto: Vogue Brasil
Fotografije za Vogue so posneli le dva meseca po Giselinem porodu. Foto: Vogue Brasil
Gisele in Vivian Lake
Gisele je februarja na Facebooku oboževalcem pokazala svojo devet tednov staro hčer Vivian Lake. Foto: Facebook

32-letna Gisele namreč krasi najnovejšo junijsko naslovnico brazilskega Vogua, fotografije za naslovnico pa so posneli le dva meseca po tem, ko je Gisele drugič postala mamica. Brazilka je pozirala le v črnih kopalkah in črnem usnjenem brezrokavniku, tako da njeno popolno telo zažari v polnem sijaju.

Fotografije je posnel priznani fotograf Mario Testino, ki ga je Gisele tako zelo navdušila, da je modni urednici brazilskega Vogua Danieli Falcao predlagal, da junijsko izdajo spremenijo v posebno izdajo z Gisele v glavni vlogi: "Gisele je s svojim telesom in predvsem s krasno postavo tudi dva meseca po porodu navdušila Maria, ki je predlagal, da naredimo še osem modnih zgodb z njo."

V intervjuju za modno biblijo leta 2010 je Brazilka razkrila, da je še dva tedna pred porodom svojega prvorojenca Benjamina telovadila, tako da ni imela velikih težav s tem, da povrne svojo staro postavo: "Številni po zanositvi postanejo koš za smeti, da lahko jedo vso hrano po vrsti. Jaz tega nisem želela."

Edina manekenka med najvplivnejšimi ženskami sveta
Gisele že vrsto let kraljuje na vrhu seznama najbogatejših manekenk sveta, pred kratkim pa je svojo prevlado med manekenkami pokazala tudi s tem, da je postala edina manekenka, ki se je uvrstila na najnovejši Forbesov seznam 100 najvplivnejših žensk sveta.

Brazilka je sicer poročena z igralcem ameriškega nogometa Tomom Bradyjem, ponosna starša pa sta ob rojstvu drugorojenke sporočila, da sta "presrečna, da sta še enkrat doživela čudež rojstva, in večno hvaležna za priložnost, da sta postala starša še enega malega angela".