Madonna je za priznano italijansko modno hišo pozirala že leta 1995 in 2005, zdaj pa oglašuje še kolekcijo oblačil za pomlad in poletje 2015. Foto: Versace Facebook
Madonna je za priznano italijansko modno hišo pozirala že leta 1995 in 2005, zdaj pa oglašuje še kolekcijo oblačil za pomlad in poletje 2015. Foto: Versace Facebook

Kraljica popa je pri 56 letih zamenjala 28-letno Lady Gaga, ki je bila lanski obraz Versaceja. Takrat so v medije pricurljale fotografije pred računalniško obdelavo in razkrile, kako je bila Gaga v resnici videti na slikah - razlika je bila precejšnja.

Prav zaradi tega, pa tudi zaradi dejstva, da Madonna ni več rosno mlada, so se govorice o uporabi računalniškega programa Photoshop razširile takoj, ko je pevka predstavila svetu prve fotografije iz kampanje za pomlad in poletje 2015. Na njih je namreč videti zelo mladostno, brez gubic in z izklesanim telesom.

"Madonnin trebuh in roke niso bile obdelane," je govorice zanikala modna oblikovalka Donatella Versace in dodala: "Uporabljeni so bili le nekateri filtri in druge zadeve." Kaj točno je mislila z drugim, ni povedala, tako da si izjavo lahko vsak razlaga po svoje.

Pevka in modna oblikovalka sta sicer dobri prijateljici in se poznata že vrsto let. "Vedno je vznemirljivo, ko si od glave do pet oblečen v znamko Versace," je ob sodelovanju povedala Madonna. Le dobre besede pa je pevki namenila tudi Donatella: "Madonna je ena izmed pravih ikon Versaceja. Vesela sem, da je moja prijateljica in najvplivnejša umetnica postala obraz pomladne kolekcije 2015."

Konec leta je bil sicer za Madonno precej stresen, saj so na splet ušle njene nove skladbe. Kar trinajst pesmi se je pojavilo na spletu, pevka pa je nato svoje oboževalce prosila, naj jih ne kupujejo in poslušajo, saj še niso dokončane. Nekaj izmed njih jih sploh ne bo uvrščenih na album Rebel Heart, druge pa še razvija in spreminja, je dejala. Izid 13. Madonninega studijskega albuma je sicer napovedan za 10. marca.