Niso jim bile všeč njene obline. Foto: Reuters
Niso jim bile všeč njene obline. Foto: Reuters

Ena izmed glavnih manekenk znamke Tommy Hilfiger je na newyorškem tednu mode leta 2015 na modni brvi nosila pončo. Po besedah Hilfigerja naj bi bila za to kriva njena postava, saj ni bila "tako visoka in suha, kot so bila druga dekleta", je dejal modni mogotec za Yahoo Style.

To je pri oboževalcih sprožilo precejšnje razburjenje, Hilfiger pa je pozneje sebi v obrambo dejal, da so to zakrivili vodje castinga, on pa s celotno situacijo naj ne bi imel nič.

Manekenka se na incident ni odzvala do intervjuja za Access Hollywood. "Smešno je, saj ljudje še vedno mislijo, da razloga nisem vedela," je pojasnila. "Že takrat sem se zavedala, da je Tommy tisto izrekel v nekem širšem kontekstu, ki v posnetku intervjuja ni bil prikazan."

Dodala je, da jo je Hilfiger vedno podpiral. "Ne glede na to, kakšna oblačila je takrat zame izbral glavni stilist, je Tommy želel, da sem del modne revije, saj so mu bile moje obline všeč." Leto pozneje pa je njegovo mnenje sprejel tudi stilist.

"Naslednjo sezono sem se po modni brvi sprehodila v bikiniju. Tako je odločil ravno tisti stilist, ki je leto prej vztrajal pri oblačilih, ki so veliko zakrila."