Režiserka se bo preizkusila tudi kot režiserka modne kampanje. Foto: Reuters
Režiserka se bo preizkusila tudi kot režiserka modne kampanje. Foto: Reuters

Režiserko so k sodelovanju povabili pri modni znamki Chanel, Bigelowova pa bo odgovorna za ustvarjanje zgodbe za novo moško dišavo Allure Homme Sport Eau Extreme. Kot glavni igralec se bo v modni kampanji pojavil profesionalni deskar na vodi Ben Fuller.

Christine Dagousset, izvršna podpredsednica dišav in lepote pri Chanelu, je razkrila, da so se za Kathryn odločili zaradi njene naklonjenosti športu: "Kathryn Bigelow ima neverjetno vizijo in sposobnost režirati z akcijo "nabite" trenutke. Poleg filma The Hurt Locker (Bombna misija, op. a.) je posnela tudi deskarski film Point Break. Ona je najboljša oseba, ki lahko režira tovrstno kampanjo, še posebej zaradi njene naklonjenosti deskanju na vodi. Tako dišava kot kampanja bosta ostri, avantgardni in polni akcij."

Kathryn Bigelow je za Bombno misijo, film o ameriški vojaški ekipi za dezaktiviranje eksplozivnih teles v Iraku, dobila oskarja za režijo in tako postala prva ženska, ki jo je doletela ta čast. Režiserka trenutno snema film o lovu na ubitega vodjo Al Kaide, ki je (za zdaj le delovno) naslovljen Kill bin Laden?.