Gwen Stefani je po odhodu iz skupine No Doubt uspelo zgraditi uspešno samostojno kariero, podala pa se je tudi v modne vode. Foto: Reuters
Gwen Stefani je po odhodu iz skupine No Doubt uspelo zgraditi uspešno samostojno kariero, podala pa se je tudi v modne vode. Foto: Reuters

"Leto 2017 začenjamo z veliko ljubezni - in oznanilom, ki ga ne smete zamuditi. #RevlonXGwen #IzberiLjubezen," so tvitnili pri Revlonu in poleg prilepili video, v katerem so razkrili, kaj želijo sporočiti javnosti.

Ta prikaže slavno pevko v zakulisju snemanja, ki najprej zaželi srečno novo leto, nato pa v kamero pove: "Ok, to je novica. Jaz, Gwen Stefani, sem najnovejša svetovna ambasadorka Revlona," sporoči plavolasa zvezdnica, ki nosi živordečo čipkasto obleko in šminko v enakem odtenku, močno poudarjene trepalnice in lak za nohte temnorjave barve.

Ime dobila po Revlonovi dišavi
Pred komaj dvema mesecema so sicer iz omenjene kozmetične hiše, ki sta jo v preteklosti že predstavljali tudi Halle Berry in Olivia Wilde, sporočili, da so za svojo ambasadorko izbrali pevko Ciaro.

V intervjuju po imenovanju je zvezdnica dejala, da ima to partnerstvo popolni smisel, saj je konec konec dobila ime po Revlonovi dišavi iz leta 1974. Njeni starši so se dolgo odločali, kako bi dali ime svoji hčerki, najvišje je kotirala Bianca. Nato pa je oče mami za darilo kupil parfum Ciara, katerega vonj je bil materi tako všeč, da je tako poimenovala tudi svoje dekletce.

Združene moči
Modni poznavalci že ugibajo, da pri Revlonu pripravljajo megalomanski projekt, pri katerem bosta moči združila oba zvezdniška obraza.

Za Gwen to sicer ni prva kozmetična hiša, s katero je sklenila sodelovanje - v preteklosti je z Urban Decay izdala lastno linijo ličil.