Ora je na mestu voditeljice zamenjala Tyro Banks. Foto: Reuters
Ora je na mestu voditeljice zamenjala Tyro Banks. Foto: Reuters

Čeprav je kazalo, da se je zgodba resničnostnega šova Ameriški top model po 12 letih in 22 sezonah lani končala, se je priljubljeni šov pred dnevi znova vrnil na male zaslone.

Oddaja, za katero je vseh 12 let stala nekdanja supermanekenka Tyra Banks, se je preselila z mreže The CW na VH1, dobila pa je tudi novo voditeljico. "Pri 12 sem prvič opazila oddajo in od takrat dalje sem jo obsedeno spremljala. Velika čast je, da sem postala voditeljica oddaje," je za CNN povedala Ora. Banksova bo sicer še naprej ostala izvršna producentka šova.

Osvojiti bo treba družbena omrežja
Zasnova šova se ne bo bistveno spremenila, dekleta in fantje se bodo še naprej potegovali za pogodbo z znano modno agencijo in bogato denarno nagrado, a v boju za glavno nagrado bodo morali po Orinih besedah pokazati več kot tekmovalci v preteklih letih.

"Oddajo bi radi posodobili, jo naredili primerno letu 2016. Zavedati se moramo, da morajo zvezdniki danes kraljevati tudi na družbenih omrežjih in ne le v realem življenju. Kendall Jenner, Gigi in Bella Hadid so na družbenih omrežjih ustvarile nekaj posebnega in k temu moramo stremeti. Življenje se pač dogaja na spletu," je pojasnila Ora in dodala, da dobra fotografija ne bo več zadostovala za zmago.

Očitno Ora ve, o čem govori, saj se v zadnjih letih lahko pohvali z uspešno kariero, ki jo je prek petja vodila v filmske vode, v žepu pa ima tudi pogodbe z znamkami Adidas, Rimmel in Tezenis.