Tina Maze - sedi na več stolčkih. Foto: Zlatarna Celje
Tina Maze - sedi na več stolčkih. Foto: Zlatarna Celje

V nakit enostavnih oblik z detajli iz narave je Tina vdihnila svoj zmagovalni duh, so pri Zlatarni Celje zapisali v sporočilu za javnost. V prvi kolekciji so uhani, ogrlica in prstan, na vsakem kosu nakita pa je vgraviran tudi Tinin lastnoročni podpis.

Nakit iz druge kolekcije pa je namenjen ženskam, ki si želijo v vsakem trenutku izžarevati zavidljivo eleganco: je minimalističnih oblik in okrašen s kristali.

Seveda je Mazejeva (to sta pravzaprav njeni tretja in četrta kolekcija nakita za celjsko zlatarno) tudi obraz, ki krasi oglaševalsko kampanjo.

Poleg modnih podvigov je Tina pred kratkim predstavila svojo prvo pesem, ki jo je pospremila z videospotom, v okviru "vijoličasto obarvanih" sponzorskih obveznosti pa je stala tudi pred objektivom slavnega glasbenika in fotografa Bryana Adamsa.

Sobotni veleslalomski zmagi v Aspnu je Tina v nedeljo dodala še tretje mesto v slalomu. "Za mano je krasen vikend. Nimam se kaj pritoževati," je povedala po napornih podvigih. Več pa preberite na naših športnih straneh.