Letos so modne
Letos so modne "kosmate" jakne in brezrokavniki. Foto: EPA

"Obstajajo razlike med stvarmi, ki jih običajno občudujemo na modnih revijah, in tistim, kar najdemo v trgovinah," je povedala modna poznavalka Lorella Flego, ki je kreacije prestižnih modnih znamk prevedla v bolj vsakdanje kose.

V oddaji Dobro jutro je predstavila nekaj ženskih modnih smernic za letošnjo jesen in prihajajočo zimo. Nadaljuje se obdobje oprijetih in "boyfriend" kavbojk (fantove hlače), ki se lahko kombinirajo z bolj romantičnimi majicami. Kontrast med nežnimi in agresivnimi kosi se lahko doseže tudi s kombinacijo svilenega topa s čipko in usnjene jakne.

S katerim kosom pa bi najlažje osvežili svojo garderobo? "Dobra naložba je plašč, ki je večen kos in ga ne menjamo vsako zimo," svetuje Lorella in pri tem dodaja, da se odločite raje za kakšno barvno kombinacijo kot za klasično črno: "Mogoče kakšna pudrasta barva, roza puder, svetlomodra ali pa močne barve, kot so barva fuksije, oranžna, rdeča, zakaj pa ne." Če še niste pripravljeni poseči po barvah, modna poznavalka svetuje, da se odločite vsaj za svetlejši odtenek sive.

Lorella Flego o aktualnih modnih smernicah
Lorella Flego o aktualnih modnih smernicah