Nagradna igra Lepota bivanja z najboljšim iz Slovenije je pokazala, da imajo tudi naši bralci veliko dobrih idej. Foto:
Nagradna igra Lepota bivanja z najboljšim iz Slovenije je pokazala, da imajo tudi naši bralci veliko dobrih idej. Foto:

V novem nagradnem natečaju smo vas pozvali, da nam pošljete fotografije slovenskih izdelkov, umeščenih v vaše domovanje, oziroma izdelke, ki ste jih naredili sami ali sami restavrirali.

Namesto žreba o dobitnikih nagrad je tudi tokrat odločala vaša ustvarjalnost, kakovost in izvirnost fotografij. Pri končnem izboru smo upoštevali, da je proizvodov ali izdelek slovenskega oblikovalca ali pa narejen doma in kot tak odlična ideja, kaj lahko naredimo sami z minimalnimi ali ničnimi sredstvi.

Nagrajenci in nagrade
Navdušil nas je paletni regal, ki ga lahko uporabljamo kot odlagalno površino, kar pride še kako prav v kakšni študentski sobi, pa vedno všečen šivalni stroj kot pisalna mizica, lesene veje kot obešalniki ali pa vedno bolj priljubljeno deblo breze, ki se lahko uporablja kot odlagalna površina. Če pustimo na drevesu tudi majhne vejice, pa lahko nanje z leseno ščipalko obesimo fotografije ali 'ne pozabi' listke. Več fotografij tekmovalcev si lahko ogledate na Instagramu #LepotaBivanjaSLO.
Nagrajenci so: Vanja Mihelič, Nina Raduha, Luka Pogačnik, Jožef Horvat, Marjetka Kovač in Andrej Novak, ki bodo prejeli lepo darilo iz spletne trgovine Slovenika:
1. Božično drevo Xmas3,
2. Ptičja krmilnica Highty O,
3. Žiga Žaga stolček,
4. Leis kuhinjski set,
5. Chipolo + Barba soli,
6. Flaška Neo Design + Barba soli.

Iskrene čestitke nagrajencem, vsem sodelujočim pa veliko ustvarjalnega navdiha še naprej!