Gigi se sicer z očetom dobro razume. Foto: Facebook
Gigi se sicer z očetom dobro razume. Foto: Facebook

Podjetnika namreč zelo moti spolna usmerjenost hčerke, zato na vsak način želi, da se poroči z moškim - za to je pripravljen odšteti milijone.

"Včasih ljudje ne morejo sprejeti resnice - ne glede na to, kako jasna je. Moj oče ima zanimivo interpretacijo mene," je za časnik South China Morning Post dejala Gigi Čao, ki je očetova ponudba ni razjezila, temveč se je je dotaknila. Pojasnila je, da je to njegov način izkazovanja ljubezni, poroča The Telegraph.

Cecil noče sprejeti dejstva, da je njegova hči lezbijka, Gigi pa je kljub temu že več let v zvezi s partnerico Sean Eav, s katero naj bi se letos v Parizu celo poročila. Kljub temu pa je prejela številne ponudbe snubcev, med katerimi je bilo veliko zanimivih in duhovitih.

"Zanimam se za ponudbo, da bi oženil vašo hčer, ki je lezbijka. Jaz sem moški in tudi sam homoseksualec," je zapisal eden izmed snubcev. Nekateri pa so "prodajali" kar svoje prijatelje: "On je dober, lep in duhovit. Najpomembnejše pa je dejstvo, da je bil dvojnik Georgea Cloonyja v filmu Leatherheads, ki je zares kakovosten film."

Ali se bo bogatašinja odločila za sprehod pred oltar s katerim izmed snubcev? Po njenem mnenju bolj malo verjetno.