Zanimivosti
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.7 od 12 glasov Ocenite to novico!
Alec Baldwin
Alec Bladwin je za imitacijo ameriškega predsednika prejel številne pohvale, s katerimi pa se Trump ne strinja. Foto: Reuters

Dodaj v

Časopis namesto Trumpove objavil kar fotografijo Aleca Baldwina

Bolj predsedniški od predsednika
12. februar 2017 ob 09:02
Santo Domingo - MMC RTV SLO

Dominikanski časopis El Nacional je članek namesto s fotografijo ameriškega predsednika opremil kar s fotografijo ameriškega igralca Aleca Baldwina in pod njo zapisali: "Donald Trump, predsednik ZDA."

Nekdanji zvezdnik serije 30 Rock Alec Baldwin, ki Donalda Trumpa imitira v oddaji Saturday Night Live, očitno svoje delo opravlja tako dobro, da je uspel preslepiti tudi dominikanski časopis El Nacional. Njegova fotografija, na kateri nosi blond lasuljo, ki jo uporablja, kadar oponaša Trumpa, se je namreč znašla v članku z naslovom "Trump pravi, da nove gradnje v Izraelu ne pripomorejo k miru". Poleg Baldwinove fotografije je članek krasila še fotografija izraelskega premiera Benjamina Netanjahuja.

"El Nacional se opravičuje svojim bralcem in vsem tistim, ki jih je objava prizadela, " so po poročanju The Guardiana v svojem opravičilu zapisali pri časniku.

Na objavo napačne fotografije se za zdaj nista odzvala ne Trump ne Baldwin. A Trump z zamenjavo ne more biti zadovoljen, saj je večkrat grajal Baldwinovo imitacijo, češ da niti malo ne spominja nanj oziroma, kot se je izrazil na Twitterju: "Imitacija Aleca Baldwina je zanič."

Sa. J.
Prijavi napako
Kazalo