Ne eden, kar dva Hoffa. Foto: Reuters
Ne eden, kar dva Hoffa. Foto: Reuters

Dražba Hoffovih stvari bo ta konec tedna na Beverly Hillsu, zbrani denar pa bo igralec in glasbenik dal dobrodelni organizaciji Starlight Foundation, ki skrbi za najmlajše.

"Imam zelo veliko stvari in raje kot da stojijo na podstrešju, sem jih dal nekomu, ki jih res potrebuje. Upam, da bomo zbrali čim več denarja za otroke," je pred dražbo dejal 61-letni igralec.

Med stvarmi najdemo tako njegove predmete iz glasbene kariere kot tiste iz igralske - najbolj v oči pade velikanska replika igralca (v dolžino meri 3,7 metra), ki so jo naredili za potrebe snemanja filma o Spužiju kvadratniku, v katerem se pojavlja tudi Hoff.

Nekdanji zvezdnik serij Obalna straža in Vitez za volanom je v svoji glasbeni karieri požel kar nekaj uspehov v devetdesetih letih prejšnjega stoletja s skladbami Looking For Freedom, Crazy for You in Do The Limbo Dance. Zadnja leta pa smo Hoffa videli predvsem v resničnostnih šovih, bil je sodnik šova America's Got Talent in Britain's Got Talent, svoje plesno znanje pa je pokazal v šovu Ples z zvezdami.

To je sicer le ena izmed dražb hiše Julien’s Auctions, ko bodo na prodaj dali stvari hollywoodskih legend, kot so še: Jonathan Winters, Greta Garbo, Frank Sinatra, Marilyn Monroe, Bruce Lee ...