Nasmejana January Jones na rdeči preprogi. Foto: Reuters
Nasmejana January Jones na rdeči preprogi. Foto: Reuters

"Koliko smo zbrali ta večer," je vprašal Larry Ellison, eden najbogatejših Američanov, ko je stopil na oder. "Aha, 4,5 milijona, toliko dodajam tudi jaz," je dejal soustanovitelj podjetja Oracle. Končni znesek, ki so ga zbrali na dobrodelnem dogodku, ki so ga podprli tudi znani obrazi, je tako devet milijonov dolarjev.

Dogodka se je udeležil tudi glasbenik Pharell Williams, ki je s svojo skladbo Happy poskrbel za pravo popestritev, saj so vsi zbrani veselo poplesalavali in tudi prepevali. Komik Jimmy Kimmel je poskrbel za odmerek humorja, zahvalil pa se je tudi zdravniku Davidu Agusu, ki se že leta bojuje proti raku: "Dr. Agus počne neverjetne stvari v boju proti raku in potrebuje našo pomoč, mislim vašo pomoč, saj sam po navadi nisem v nobeno pomoč," se je pošalil Kimmel.

Igralca Anna Kendrick in Jonah Hill sta prebrala pisma bolnikov, obolelih za rakom, ki jim je življenje spremenil prav Agus, zdravnik pa je za konec dejal, da se počuti privilegiranega, ker ima podporo zabavne industrije in tehnologije: "Moramo se postaviti po robu tej grozni bolezni - in to skupaj."

Večer je z uspešnicami, kot sta I Made It Through the Rain in Copacabana, sklenil legendarni Barry Manilow.

Med znanimi obrazi je bilo mogoče opaziti še: Cassandro Grey, Davida Fosterja, Jerryja Bruckheimerja, January Jones, Molly Shannon, Jennifer Missoni, Boba Sageta, Johna Stamosa, Roberta Evansa ...