Zanimivosti
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.6 od 19 glasov Ocenite to novico!
Za različna opravila v hiši in njeni okolici lahko najamete moža.

Sorodne novice

Dodaj v

Najeti mož opravi delo namesto vas

Zanimiva ponudba storitev
30. januar 2009 ob 07:29,
zadnji poseg: 30. januar 2009 ob 09:19
Ljubljana - MMC RTV SLO

Vam pri hiši manjka moška roka za različna "moška" opravila? Nič hudega. Moža lahko najamete že za 13 evrov na uro.

Ustanovitelj podjetja Andrej Čeč, ki za zdaj dela opravlja sam, je za MMC povedal, da razmišlja o ustanovitvi franšiznih podjetij po Sloveniji. Pravi, da je največ povpraševanja po manjših hišnih opravilih. "Se pa ljudje že zanimajo za spomladanska dela na vrtu," je pojasnil. Povedal je še, da je plačilo vezano na urno postavko, ki se (odvisno od zahtevnosti dela) giblje od 13 do 17 evrov na uro.

Kot je napisano v predstavitvi podjetja Najemi moža, je namen ustanovitve podjetja nuditi uporabnikom vse storitve za vzdrževanje doma in okolice. "Vam po naporni službi prosti čas kradejo nujna hišna vzdrževalna opravila, urejanje okolice doma ali pa vam dragocen čas krade muhast računalnik? Če je tako, potem ste na pravem naslovu. Najemite moža, ki bo moška opravila na vašem domu opravil namesto vas," je napisano v predstavitvi na spletni strani podjetja.

Če se vaš partner upira "moškim" opravilom, kot so beljenje, barvanje, popravila pohištva, obrezovanje sadnega drevja in živih mej, košnja zelenic, urejanje gredic, lažja popravila na vodovodnem omrežju, lažja popravila električne napeljave, odpravljanje napak na računalnikih, fotografiranje raznih dogodkov, urejanje grobov, lahko za delo moža kar najamete.

Za konec naj dodamo le še slogan "multipraktičnega moža": Dom nam bo užitek, če najamemo moža!

A. M.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo