Zanimivosti
(9)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.6 od 19 glasov Ocenite to novico!
Za različna opravila v hiši in njeni okolici lahko najamete moža.

Dodaj v

Najeti mož opravi delo namesto vas

Zanimiva ponudba storitev
30. januar 2009 ob 07:29,
zadnji poseg: 30. januar 2009 ob 09:19
Ljubljana - MMC RTV SLO

Vam pri hiši manjka moška roka za različna "moška" opravila? Nič hudega. Moža lahko najamete že za 13 evrov na uro.

Ustanovitelj podjetja Andrej Čeč, ki za zdaj dela opravlja sam, je za MMC povedal, da razmišlja o ustanovitvi franšiznih podjetij po Sloveniji. Pravi, da je največ povpraševanja po manjših hišnih opravilih. "Se pa ljudje že zanimajo za spomladanska dela na vrtu," je pojasnil. Povedal je še, da je plačilo vezano na urno postavko, ki se (odvisno od zahtevnosti dela) giblje od 13 do 17 evrov na uro.

Kot je napisano v predstavitvi podjetja Najemi moža, je namen ustanovitve podjetja nuditi uporabnikom vse storitve za vzdrževanje doma in okolice. "Vam po naporni službi prosti čas kradejo nujna hišna vzdrževalna opravila, urejanje okolice doma ali pa vam dragocen čas krade muhast računalnik? Če je tako, potem ste na pravem naslovu. Najemite moža, ki bo moška opravila na vašem domu opravil namesto vas," je napisano v predstavitvi na spletni strani podjetja.

Če se vaš partner upira "moškim" opravilom, kot so beljenje, barvanje, popravila pohištva, obrezovanje sadnega drevja in živih mej, košnja zelenic, urejanje gredic, lažja popravila na vodovodnem omrežju, lažja popravila električne napeljave, odpravljanje napak na računalnikih, fotografiranje raznih dogodkov, urejanje grobov, lahko za delo moža kar najamete.

Za konec naj dodamo le še slogan "multipraktičnega moža": Dom nam bo užitek, če najamemo moža!

A. M.

Prijavi napako
Komentarji
Matjaž M.
# 30.01.2009 ob 11:31
Kar počakajte do spomladi, bodo vse začeli eni početi doma, še vse tiste stvari, ki jih morajo že sedaj drugi namesto njih, če slučajno z njimi ni nič. Sicer pa če žarnice noče zamenjati, trave pokositi, vprašanje če je sploh še za kaj bolj nujnega zmožen. No, ali pa se bo obneslo. Ekonomija za vse poskrbi, tudi za ravnotežje in zaslužke na trgu dela. Koliko jih še zasluži 20 EUR na uro neto. To je cca 320 bruto na dan, ali cca 7000 EUR bruto mesečno, ob sedanjih dobičkih kaj? To bo posel stoletja čez cca 10 let, ko tega več nihče ne bo znal, moških pa tudi ne bo.
sid911
# 30.01.2009 ob 09:29
Še jaz lahko dobim tako reklamo (za svojo spletno stran) na prvi strani MMC? pliiiz pliiiz pliiiz
rebelrebel
# 30.01.2009 ob 07:49
Pol jo pa sam še "kresne" in je zadeva popolna. Celovita ponudba aka vse v enem bi človk reku.....
Tigerček
# 31.01.2009 ob 01:24
Castor, sprijazni se s tem, da ima admin pač trojna merila. Saj veš, vi (uporabniki), naši (ki nekako bluzijo po forumih) in extra naši (ki podžigajo fumeraše z vmešavanjem politikov, nacistov, fašistov in ostalih, zgodovinskih osebnosti, iz 1. svetovne vojne).
Castor
# 30.01.2009 ob 20:07
Se mi zdi žalostno, da brišete vse po vrsti, ta bolana "razmišljanja", ki dejansko kličejo po močnih pomirjevalih, pa puščate, da jih lahko vsi berejo.

Lp
Matjaž M.
# 30.01.2009 ob 12:59
Zakaj bo ta stvar zaživela?

Ker moški zna narediti vse kar ženska in tudi zmore, obratno ne gre vedno. Z moškimi torej ni nobebega dela, manj zbolimo, bistveno prej umremo, na splošno smo ekonomični, če razporedimo preko celega življenja in manj porabimo, kljub temu, da več zaslužimo in delimo z ženskami to kar zaslužimo, če nam včasih že ne protipravno nekater pokradejo ob pomoči posameznih žensk.

Definitivno ne more stvar propasti, le zrela še ni.
Matjaž M.
# 30.01.2009 ob 12:30
Drugače bo ta stvar polno zaživela v duhu mačizma, ko se moški osvobodijo in sicer, ko bodo prostovoljno pristali v to, da ženske ne potrebujejo za nič drugega kot občasna srečanja, kar se dejansko tudi lahko plača. Dejansko se po zaslugi feminizma kot nasprotnega gibanje to že ponekod dogaja in daje moškemu zaradi fizične moči prednost pred žensko. No takrat bo pač moški zmagal in bo spet vladal v svetu ki je obstal nekaj mio let, sedaj pa se sesuva na vseh koncih. Kaj mislite zakaj?

No sicer sem napisal ironično in nisem prepričan, da tako razmišljam, nekaj je pa le res. ;)
dak
# 30.01.2009 ob 11:52
Zelo stara fora. V tujini obstaja že leta in v Sloveniji so že 10 krat pisali o tem

http://www.rentahusband.com/about_kaile.
htm

Da pa je to ideja za franšizo.
bismark
# 30.01.2009 ob 10:22
2. sid911 - vrsta je baje kar dolga, upam da nama uspe.
Kazalo