Beezowu grozi zaporna kazen. Foto: YouTube
Beezowu grozi zaporna kazen. Foto: YouTube

Beezow se je večkrat znašel sredi šal na svoj račun, ampak vse do danes ni pojasnil, zakaj se je odločil za to potezo. Zdaj pa mu ni preostalo drugega.

Ravno te dni je policija aretirala nekoga po imenu Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop. Američan je bil po poročanju Wisconsin State Journala aretiran zaradi posedovanja nedovoljenih mamil. Ob njegovi aretaciji pa se je vsul plaz vprašanj, kaj njegovo ime pomeni.

Izkazalo se je, da imajo besedne skovanke v njegovem imenu več pomenov. Beezov pomeni eksplozija zavedanja o povezavi večje ljubezni v vesolju. Doo-Doo pomeni vsakodnevni boj za zavedanje, da iz ljubezni izhaja kaos. Zopittybop-Bop-Bop pa pomeni izhod iz boja, ki je najpogosteje ironičen, saj se vsako življenje konča s smrtjo.

Beda za zanimivim imenom
Zgodba za imenom pa je veliko bolj nesrečna, kot se zdi na prvi pogled. Bezzow je celo življenje "gost" najrazličnejših psihiatričnih institucij. V njegovi zdravniški kartoteki je zapisano, da trpi za shizofrenijo, čemur sam ugovarja.

Zdravniški izvidi po poročanju Wisconsin State Journala še kažejo, da trpi tudi za depresijo in posttravmatskim stresom zaradi zlorab, ki jih je utrpel na ulici kot brezdomec.

Sojenje Beezowu se bo začelo 17. septembra, grozi pa mu tudi do pet let zapora in plačilo kazni v vrednosti 7.500 ameriških dolarjev.