Poslovnež se je izgovarjal, da mu je preprosto spodrsnilo. Foto: <a href=freedigitalphotos.net">
Poslovnež se je izgovarjal, da mu je preprosto spodrsnilo. Foto: freedigitalphotos.net

46-letnega Eshana Abdulazija so oprostili obtožbe o posilstvu mladoletnice, ker se je na sodišču izgovoril, da je bila vse skupaj le nesreča. Nepremičninskega mogotca je bremenila obtožnica, da je spolno napadel dekle, ko je spala na njegovem kavču po večeru pijančevanja. Pred tem je spolno občeval z njeno 24-letno prijateljico. Tako je prišel z izgovorom, da je morda padel na najstnico, medtem ko je njegov penis štrlel iz spodnjic.

Ženski sta srečali Abdulazija v prestižnem nočnem klubu Cirque le Soir avgusta lani. Abdulaziz, ki je poznal 24-letnico že skoraj sedem mesecev pred usodnim avgustovskim večerom, je povabil svoje prijatelje, da se mu pridružijo ob zasebni mizi, za katero je odštel nekaj manj kot 950 evrov.

Dekletu in njeni prijateljici je ves čas vztrajno kupoval pijače in jima nato ponudil prevoz do svojega doma z aston martinom. Trojica se je znašla v njegovem apartmaju, kjer je gostji počastil še s kozarčki vodke. Nato pa je 24-letnico odpeljal v svojo sobo. Ko se je 18-letnica prebudila naslednje jutro, pa je po njenih besedah na njej ležal Abdulaziz, ki se ji je vsilil.

18-letnica je v ihti odhitela iz stanovanja in se vrnila v spremstvu dveh mož in policistov, toda milijonar je že takrat dejal, da bo moralo dekle vse to dokazati na sodišču. Kar pa ji ni uspelo.