Pristanek Spirit Airlinesa v Los Angelesu se je končal precej burno. Foto: Reuters
Pristanek Spirit Airlinesa v Los Angelesu se je končal precej burno. Foto: Reuters

Pri letalski družbi Spirit Airlines so pojasnili, da se je zaplet začel, ko sta začeli dve potnici, ki "sta bili videti pod vplivom alkohola", na prenosnem kasetofonu predvajati glasno glasbo.

Na pozive drugih potnikov, naj stišata jakost zvoka, se nista odzvali, pač pa sta porogljivo spraševali: "Kaj pa boste sicer storili?" in s kasetofonom mahali po zraku.

Ko pa je letalo pristalo, se je zgodil vsesplošni pretep med neotesankama in drugo skupino žensk na krovu. Osupli potniki so bili priča, ko so zapele pesti in poleteli udarci, manjkalo ni niti vlečenje za lase.

"Udarci so bili močni in dobro merjeni. Te ženske niso bile od muh," je eden izmed njih povedal za televizijsko mrežo NBC, posnetek pretepa pa je hitro pristal na spletu (ogledate si ga lahko tudi spodaj).

Poklicali so letališko varnostno osebje, ki je odstranilo vseh pet vpletenih, policija pa jih je po uri zasliševanja izpustila. Obveščen je bil tudi FBI, a obtožili niso nobene izmed udeleženk, je potrdila tiskovna predstavnica preiskovalnega urada Laura Eimiller.

A video posted by Magu (@sweetassmagu) on Mar 9, 2016 at 10:52am PST