Vse najboljše, srečno novo leto ...
Vse najboljše, srečno novo leto ... "Evforična" Bale in Modrič pred kamerami. Foto: YouTube

Čestitki sta posnela tako v španskem kot v angleškem jeziku, po videnem pa se svojega dela nista najbolje naučila ali pa ju je le zdelala trema.

V čestitki v angleškem jeziku je obema spodletelo - najprej je svoj del slabo oddelal hrvaški nogometaš. Videti je, kot da je Luka pozabil besedilo, tako da si je sproti izmišljeval, kaj bi povedal. Nato je besedo prevzel nogometaš z Otoka, ki je oboževalcem zaželel srečno leto 2050, kar je opazil tudi Modrić. Soigralčev spodrsljaj mu je tako narisal nasmeh na obraz.

Modrić se je nekoliko odkupil v čestitki v španskem jeziku, so pa oboževalci tukaj bolj na nož vzeli Garetha, ki je le na kratko povedal Feliz Año (srečno leto).

A nihče izmed dvojice se ni "pretegnil" v čestitkah, pod komentarji na YouTubu je tako zaslediti številne posmehljive komentarje - nekateri Balu očitajo, da bi si pri vsem denarju lahko privoščil tečaj španščine, drugi oba poimenujejo kot redkobesedna moška, spet tretji se posmehujejo lapsusu Valižana, ko je oboževalcem, kot je slišati, zaželel srečno 2050. leto ...

"Evforičnima" nogometašema lahko prisluhnete spodaj.